5 ідей для літньої подорожі

Проведіть спекотні літні дні, вирушивши у дивовижну мандрівку.

Сонячна літня погода спонукає мандрувати та пізнавати нове. Світ наповнений особливими куточками, які варто відвідати. Ми підготували для вас 5 ідей, які надихнуть вирушити у літню подорож вже зараз. Пакуйте валізи та заряджайтесь позитивом - ми вирушаємо у незабутню мандрівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збираємось у подорож: Без яких речей вам не обійтися

ЙОРДАНІЯ 

Loading...

Хоча Йорданія й невелика країна, але має вихід до двох морів - Червоного та Мертвого. Тут можна насолодитися водними процедурами, а опісля - смакувати колоритними місцевими стравами. Найбільшим містом та столицею Йорданії є Амман. Життя тут вирує весь день і до глибокої ночі. 

САРДИНІЯ 

Loading...

Сардинія - казковий острів у Середземному морі. Саме тут живе найбільше довгожителів у всій Європі. Найчистіші пляжі та море ваблять туристів з усього світу. Вас вразять неймовірні краєвиди - пляжі, море, гори та ліси. А смачна італійська кухня безсумнівно не залишить нікого байдужим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготувати улюбленця до подорожі: Поради ветеринара

СТАМБУЛ 

Loading...

Сонячний Стамбул - одне з найбільших міст у світі. Тут живе більше 15 млн. людей. Це столиця єдиної країни світу, яка знаходиться на двох континентах - Європі та Азії. 5 тис. крамниць, розкішні тканини та золоті прикраси зачаровують, а смачний турецький чай та делікатеси ваблять кожного. Крім того, тут протікає Босфор, де можна покататися на яхті і отримати купу вражень!

ТАЇЛАНД 

Loading...

Для любителів екзотики пропонуємо подорож до мальовничого Таїланду. Екзотичні фрукти, дивовижні рослини та різноманітні морепродукти - острів невпинно дивуватиме та вражатиме! Покатайтесь на човні, скуштуйте освіжаюче кокосове морозиво та насолоджуйтесь романтичним відпочинком на пляжі. 

ЛІСАБОН 

Loading...

Лісабон - найзахідніша столиця Європи, яку можна обійти за одну добу. Тут знаходиться найстаріший у світі книжковий магазин, та саме тут випікають дивовижні на смак тістечка. У цьому місті ви маєте змогу насолодитися захоплюючими панорамами, старовинними храмами та унікальними скульптурами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 тревел-блогерів в Instagram, які надихають подорожувати

Більше новин