5 містичних фільмів «до мурашок»

Добірка цікавих та змістовних кінокартин, кожна з яких вразить вас непересічним сюжетом.

Щоб прогнати втому та дрімоту, перегляньте літнього вечора будь-яку з цих стрічок. Краса локацій та постановок, замислуваті сюжети, від яких перехоплює подих, та високий емоційний градус забезпечать вам неперевершені враження!

Іллюзіоніст / Illusionist, 2006

Loading...

 

Американська костюмована драма, яку можна дивитись на одному подихові! У Відні (період 20-го сторіччя) з’являється дивний чоловік, що називає себе ілюзіоністом Айзенгаймом. Його незвичні вміння настільки вражають людей, що слава про них доходить до кронпринца Леопольда, який разом із нареченою Софією вирушає подивитися неймовірну виставу ілюзіоніста. З цього починається найцікавіше…

До речі, саме сьогодні, о 23:25 фільм транслюватиметься на «1+1».

«Сонна лощина» / Sleepy Hollow, 1999

Loading...

 

Містичний детектив, знятий у стилі готики, заворожує вже з перших хвилин. Дія відбувається в Америці 18 сторіччя. У мальовничому містечку Сонна Лощина, де проживають нащадки перших голландських переселенців, відбувається серія загадкових убивств місцевих жителів. До того ж, усі жертви чомусь без голови...

Молодий нью-йоркський констебль Ікабод Крейн, який практикує новітні детективні методи, вирушає до Сонної Лощини, щоб розкрити справу.

У загадковому містечку йому переповідають місцеву легенду про вершника без голови, який, нібито, і причетний до всіх злочинів. Крейну залишається одне з двох: визнати існування містичного вбивці чи знайти справжнього душогуба.

На тлі цих подій розвивається і зворушлива історія кохання Ікабода (Джонні Депп) до Катрини (доньки найбагатшого місцевого фермера).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про танці, які можна дивитися знову і знову

«Привид» / Ghost, 1990

Loading...

 

Романтична драма розгортається в сучасному Нью-Йорку. Молода закохана пара – Сем (Патрік Свейзі) та Моллі (Демі Мур) – тільки починає спільне життя в новій квартирі. Та одного вечора, дорогою з кінотеатру, на них нападає грабіжник, котрий стріляє в Сема. Чоловік намагається наздогнати кривдника, але – даремно. Повернувшись, він помічає, що його кохана когось оплакує. Підійшовши ближче – бачить, що то його власне тіло.

Так починається зворушлива історія вимушеного, несправедливого розлучення двох закоханих. Сем перебуває у світі привидів, та йому потрібно врятувати кохану від небезпеки, що на неї чатує. Чи впорається з таким завданням бідолашний герой? Обов’язково подивіться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих кінострічок про жіночу дружбу

 «Іствікські відьми» / The Witches of Eastwick, 1987

Loading...

 

Три вільні незалежні жінки (ролі виконують Шер, Мішель Пфайфер та Сьюзан Серендон) проживають у провінційному містечку Іствік. Кожна з них мріє про ідеального чоловіка. Аж тут на їхньому шляху з’являється ексцентричний, звабливий мільярдер (Джек Ніклсон). Хто ж міг знати, що це сам диявол, котрий хитро спокушає кожну з холостячок.

Що станеться з героїнями картини та яка доля чекає на підступного коханця? Знайдіть хвилинку, щоб дізнатися.

«Будинок біля озера» / The Lake House, 2006

Loading...

 

Цього року доктор Кейт Форстер (Сандра Буллок) залишає орендований будинок біля озера в містечку Медісон та переїздить до Чикаго. На прощання, героїня кладе до поштової скриньки записку наступному орендарю з проханням пересилати її листи на нову адресу. Також зазначає, що плями фарби вже були на доріжці, коли вона заселялась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фільмів, які повернуть літній настрій

Два роки тому, архітектор Алекс Вайлер (Кіану Рівз), знімає будиночок біля озера та знаходить лист Кейт у поштовій скриньці. Будинок в поганому стані, але ніяких плям на доріжці новий пожилець не бачить. Чоловік реставрує будинок, і його собака, влізши у фарбу, залишає плями там, де й було указано в листі. Алекс спантеличений. Йому не залишається нічого, окрім, як написати Кейт відповідь, намагаючись прояснити ситуацію.

Картина доволі загадкова, сповнена ніжності та драматизму. Якщо ви її ще не бачили, обов’язково подивіться!

Більше новин