Як носити мюлі: 5 яскравих ідей

Дізнайтесь, з чим поєднувати найактуальніше взуття сезону.

Стильні мюлі повертаються до нас із 80-х. Це взуття з відкритою п’яткою і щиколоткою та із закритим носом. Мюлі - ідеальний варіант для спекотної літньої погоди. Вони легкі та не сковують рухів. Таке взуття безсумнівно зробить будь-який літній лук яскравим та оригінальним. З чим поєднувати мюлі, аби створити вдалий літній образ - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 стильних луків на кожен день червня

З ДЖИНСАМИ 

Поєднувати мюлі потрібно із класичними синіми або блакитними джинсами прямого крою без будь-яких принтів або вишивки. Пам’ятайте, що головний акцент ви робите на взуття. Вдалим доповнення для такого casual-луку стане стильна сумка в тон до взуття. 

@blaireadiebee

З СУКНЕЮ

Романтична та легка сукня ідеально поєднується із мюлями на високих підборах. Обирайте моделі зі світлої замші, оксамиту або шовку. У такому образі можна піти на побачення, посидіти у кав’ярні з подругами або ж відвідати цікаву виставку. 

@scandinavianfashions

@tina_sizonova

З КЮЛОТАМИ 

Мюлі + кюлоти - безпрограшний літній образ. Широкі вкорочені брюки в горох або вертикальну смужку мають чудовий ансамбль із мюлями на низьких підборах або із тонкою підошвою. Відкрита щиколотка додає образу сучасності та жіночності. Зав’яжіть нижній хвіст, одягніть жакет або шкіряну куртку-косуху - і ви точно будете у тренді. 

@alina_frendiy

ЗІ СПІДНИЦЕЮ-МІДІ 

Ніжна спідниця має неперевершений вигляд у дуеті з мюлями на низьких або ж високих підборах. Поєднуйте спідницю із сорочкою в чоловічому стилі або масивним светром у прохолоднішу погоду.

pinterest.com

ЗІ ШКАРПЕТКАМИ 

Ще декілька сезонів тому поєднання босоніжок зі шкарпетками жахало кожну модницю. Проте мода змінюється, і сьогодні таке поєднання вважається одним із найактуальнішим у новому сезоні. Обирайте шкарпетки у дрібну сітку або контрасні по кольору із взуттям. 

pinterest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних стрижок, які варто спробувати влітку

Більше новин