Знову в моді: Як носити спідницю-плісе

Дізнайтесь, з чим поєднувати найактуальнішу модель спідниці нового сезону.

Спідниця-плісе втримує свою популярність ще з минулого сезону. Щоправда дизайнери дещо змінили її стиль. Тепер у моді спідниці довжиною міді, а також моделі асиметричного крою. Детальніше про те, з чим поєднувати найактуальнішу модель спідниці нового теплого сезону читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних стрижок, які варто спробувати влітку

@jannet_pravdyuk

Кому личить спідниця-плісе?

Спідниця-плісе пасує далеко не всім, але завжди знайдеться альтернатива. Особливо підходить така модель спідниці худорлявим жінкам з довгими ніжками. Красуням plus-size радимо відмовитись від міні- або міді-довжини, а також надавати перевагу більш дрібним складкам. Крім того, важливо підібрати правильний верх, який вдало підкреслить ваші переваги. 

@katyaakosiv

Як носити спідницю-плісе?

1. Гра з контрастами. Загалом спідницю-плісе можна поєднати з будь-яким верхом: топ, футболка, сорочка, светр. Однак додасть образу особливого шарму трюк гра з контрастами. До прикладу, оберіть верх контрасного кольору до спідниці. Особливо стильні поєднання - блакитний та марсала, червоний і рожевий, жовтий та фіолетовий. Таку гру можна також проводити із фактурами тканин - в’язаний светр oversize + легка спідниця, атласна блуза + спідниця-плісе з фатину. 

@scandinavianfashions

@blaireadiebee

2. Сміливо підбирати верх. До луку зі спідницею-плісе пасуватиме будь-який верх: косуха, пальто, кофтинка, сорочка в чоловічому стилі. У холоднішу пору прихильниці спорт-шику також одягнуть пухову куртку або дощовик. 

3. Правильне взуття. На підборах чи на низькому ходу - до спідниці-плісе пасує будь-яке взуття. Головне, правильно підібрати довжину спідниці. Для довжини максі більше личитимуть босоніжки на підборах або туфлі-човники, а для довжини міді - сліпони, балетки, ugly sneakers тощо. 

4. Правило не більше двох прикрас.Спідниця-плісе сама по собі яскрава та оригінальна. Аби правильно розставити акценти в образі, потрібно зрозуміти, що саме така спідниця стає родзинкою вашого луку. Доречними аксесуарами стануть стильні окуляри-oversize, компактна сумка кросс-боді та не більше двох прикрас. 

@stanishevska.shop

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити мюлі: 5 яскравих ідей

Більше новин