Дмитро Комаров емоційно відреагував на жорстку пародію «Вечірнього кварталу»

Який жарт не сподобався телемандрівнику?

Незважаючи на те, що «кварталівці» робили на тебе доволі жорсткі пародії, ти прийшов їх підтримати на презентацію нового сезону «Слуги народу». 

-Сміятися над собою дуже добре. Якщо людина це може зробити, то у нього з почуттям гумору все добре. 

Я знаю, що ти ображаєшся на жарти про себе. 

-Я на адекватні жарти ніколи не ображаюся. Але там були двозначні натяки про те, що зі мною зробили вожді. Я так спочатку подумав: «Що за дурня?» А потім подумав, все добре, це ж свої пацани.

Після закінчення для тебе «Танців з зірками» чи продовжуєте ви спілкуватись з Олександрою Кучеренко? Іноді здавалося, що вона тебе побоюється. 

-Я емоційна людина, якщо мені щось не подобається, я про це говорю.

Ти на неї просто кричав, жінкам таке образливо.

-Ні, це вже коли ви разом два місяці тренуєтеся - виникаютьдуже  дружні стосунки, тому можеш сказати це, як родичу, що ти думаєш про ситуацію.

У новому сезоні програми «Світ навиворіт» ти розповідаєш про Японію. Ти провів там три місяці. Я колись там у дитинстві також прожила три місяці. Що тебе найбільше вразило? Що шокувало?

-Менталітет людей. Ми всі знаємо, що в Японії раніше жили самураї, а сьогодні всі люди в ділових костюмах - також самураї. Кодекс самураїв зберігся.  Дуже важливо, наскільки глибокий уклін ти зробиш, що в тебе написано на візитівці. Якщо ти запізнився на зустріч, іншої не буде, бо ти виявив неповагу.

Вводяться квоти на українську мову на телебаченні. Коли ж Дмитро Комаров заговорить українською? Ти вже почав? Підручника купив?
-Я дуже люблю та поважаю українську мову, і намагаюся її вивчати.

Більше новин