Дмитро Комаров емоційно відреагував на жорстку пародію «Вечірнього кварталу»

Який жарт не сподобався телемандрівнику?

Поділитися:

Незважаючи на те, що «кварталівці» робили на тебе доволі жорсткі пародії, ти прийшов їх підтримати на презентацію нового сезону «Слуги народу». 

-Сміятися над собою дуже добре. Якщо людина це може зробити, то у нього з почуттям гумору все добре. 

Я знаю, що ти ображаєшся на жарти про себе. 

-Я на адекватні жарти ніколи не ображаюся. Але там були двозначні натяки про те, що зі мною зробили вожді. Я так спочатку подумав: «Що за дурня?» А потім подумав, все добре, це ж свої пацани.

Після закінчення для тебе «Танців з зірками» чи продовжуєте ви спілкуватись з Олександрою Кучеренко? Іноді здавалося, що вона тебе побоюється. 

-Я емоційна людина, якщо мені щось не подобається, я про це говорю.

Ти на неї просто кричав, жінкам таке образливо.

-Ні, це вже коли ви разом два місяці тренуєтеся - виникаютьдуже  дружні стосунки, тому можеш сказати це, як родичу, що ти думаєш про ситуацію.

У новому сезоні програми «Світ навиворіт» ти розповідаєш про Японію. Ти провів там три місяці. Я колись там у дитинстві також прожила три місяці. Що тебе найбільше вразило? Що шокувало?

-Менталітет людей. Ми всі знаємо, що в Японії раніше жили самураї, а сьогодні всі люди в ділових костюмах - також самураї. Кодекс самураїв зберігся.  Дуже важливо, наскільки глибокий уклін ти зробиш, що в тебе написано на візитівці. Якщо ти запізнився на зустріч, іншої не буде, бо ти виявив неповагу.

Вводяться квоти на українську мову на телебаченні. Коли ж Дмитро Комаров заговорить українською? Ти вже почав? Підручника купив?
-Я дуже люблю та поважаю українську мову, і намагаюся її вивчати.