Дружина мера Києва Наталія Кличко розповіла, які пісні співає чоловіку

Дружина Віталія Кличка розповіла «Світському життю» про свою співочу кар’єру

Наталіє, ви багаторічний фанат «Євробачення». Чи не думали представити Україну чи Німеччину на конкурсі коли-небудь?

«Євробачення» - це для молодих співаків, які хочуть досягати. Моя творчість не для того, щоб комусь щось доказувати, я малюю свій малюнок.

Ви будуєте співочу кар’єру і в Україні, і в Німеччині, відвідуєте ток-шоу, багато виступаєте, нещодавно виступали у німецькому посольстві.

Моя мета – знайти та завоювати свою публіку, ділитися своєю творчістю, торкатися душ людей.

Ми знаємо, що ваш чоловік Віталій Кличко гарно грає на гітарі. Колись на одному з німецьких шоу він грав, а ви співали. Чи даєте такі концерти вдома?

Так, ми продовжуємо робити такі домашні концерти, і я дуже люблю, коли чоловік у повному релаксі грає на гітарі.

Зараз у нього є на це час?

Ми намагаємося знаходити хвилини, коли можемо бути з родиною, тоді він грає на гітарі.

Що зараз у вашому домашньому репертуарі?

Багато, але його улюблене – «Сіла птаха» та «Чом ти не прийшов?»

Чи діти займаються співами?

Ніхто з наших трьох дітей такого тремтячого бажання співати не має. Але донька грає на піаніно, вона дуже гарно співає, але каже, що знайде себе сама.

Ваш останній великий виступ - ви заспівали гімн України перед боєм Володимира Кличка. На жаль, цей бій не став переможним. Як заспокоювали брата свого чоловіка?

Коли ти все своє життя у спорті, ти готовий, що в житті бувають не тільки перемоги. Я  думаю, що вони морально готові до зльотів та падінь, ми як сім’я його підтримуємо. Раді, що фізично все гаразд, і ми бажаємо, щоб він набрався нових сил і зробив свої висновки: що було так, що не так, і прийняв рішення, чи він буде продовжувати.

У вашому репертуарі є різні пісні. Є доволі драматичні, про драматичне кохання. І ви співаєте їх з таким надривом, що ніби самі переживали таке романтичне кохання з переживаннями.

Якби я співала «Хей-ла-ла-ла-ла, життя чудове!» - ніхто б не вірив. Якби мені було 16-18 років, ніхто б не повірив. Але мені 43, тому я маю великий багаж у своєму житті. Я можу поринати у будь-які почуття і можу їх передавати слухачу.

Більше новин