Катерина Осадча потролила Юрія Горбунова за те, що він розповів подробиці їхнього весілля

«У нас було скажене весілля!»

Юрію, завжди коли виходить продовження фільму, то до нього ставляться скептично. Як придумували другу частину, аби здивувати?

- Нам було справді важко, адже чим ще здивувати, якщо батько був не задоволений афрофранцузом – це ще якось можна зрозуміти, то хто може бути після нього – китаєць, лаосець чи інопланетянин? Вже в процесі зйомок нам на очі натрапила статистика, у якій було вказано кого недолюблюють українці.

Кого ж?

- Коли 25-річна донька приводить додому чоловіка, який набагато старший за неї, і є олігархом.

У другій частині «Скаженого весілля» твій персонаж Запухляк – відомий тамада у красивих костюмах – перевдягається у жінку. Велика частина цієї ролі – саме у жіночому вбранні.

- Ну не велика, ти ж не знаєш, що коли ти на роботі, я вдягаю твої сукні! Насправді, кожний чоловік почувається у сукнях некомфортно. Я не знаю, як ви у них ходите, а тим паче, ще коли треба груди накладати і тим паче, коли ще треба вдягати колготи! Мені ще треба було вдягати колготи, а точніше лосини – це зовсім некомфортно! А що ви нічого не запитуєте про особисте, про дружину та про дітей?

Про що, про те, яке у тебе було весілля?

- У мене було скажене весілля! У мене буквально через кілька днів після весілля народилася дитина. Моя дружина була дуже об’ємна на нашому весіллі!

Ну, що, усі подробиці розповів?!

Більше новин