Катерина Осадча потролила Юрія Горбунова за те, що він розповів подробиці їхнього весілля

«У нас було скажене весілля!»

Поділитися:

Юрію, завжди коли виходить продовження фільму, то до нього ставляться скептично. Як придумували другу частину, аби здивувати?

- Нам було справді важко, адже чим ще здивувати, якщо батько був не задоволений афрофранцузом – це ще якось можна зрозуміти, то хто може бути після нього – китаєць, лаосець чи інопланетянин? Вже в процесі зйомок нам на очі натрапила статистика, у якій було вказано кого недолюблюють українці.

Кого ж?

- Коли 25-річна донька приводить додому чоловіка, який набагато старший за неї, і є олігархом.

У другій частині «Скаженого весілля» твій персонаж Запухляк – відомий тамада у красивих костюмах – перевдягається у жінку. Велика частина цієї ролі – саме у жіночому вбранні.

- Ну не велика, ти ж не знаєш, що коли ти на роботі, я вдягаю твої сукні! Насправді, кожний чоловік почувається у сукнях некомфортно. Я не знаю, як ви у них ходите, а тим паче, ще коли треба груди накладати і тим паче, коли ще треба вдягати колготи! Мені ще треба було вдягати колготи, а точніше лосини – це зовсім некомфортно! А що ви нічого не запитуєте про особисте, про дружину та про дітей?

Про що, про те, яке у тебе було весілля?

- У мене було скажене весілля! У мене буквально через кілька днів після весілля народилася дитина. Моя дружина була дуже об’ємна на нашому весіллі!

Ну, що, усі подробиці розповів?!