Монатик прокоментував, як він обговорював з Дорном його скандальне російське інтерв'ю

На думку артиста, Іван робив висновки зі своєї помилки

Нещодавно ти був у Шанхаї, куди тебе запросили на закриту вечірку за участі Фарелла Вільямса, відомого музиканта.

-Коли прийшло запрошення, я подумав, що це розіграш. Ми телефонували організаторам, питали, чи це дійсно так. Це була незабутня пригода. За день до презентації я гуляв по одному з молів у Шанхаї, бачив Фарелла в одному з магазинів, він був з дружиною, з сином. В магазині Celine. Він був закритий стрічкою, не можна було пройти. Але був шанс підійти поспілкуватись, але якось в мене спрацювала стоп-солідарність. Не зміг потурбувати його під час відпочинку.

Тобі вдалося і до Диснейленду з’їздити. 

-Я фанат. Це вже другий Диснейленд в моєму житті. Якось я собі пообіцяв, що усі Диснейленди я  обов’язково відвідаю. Це другий. Перший був у Гонконзі. Було мало часу, ми там галопом по Китаю з одного атракціона на інший. Наступна ціль - паризький Диснейленд. 

На тій самій вечірці серед запрошених був Іван Дорн. Після його інтерв’ю на російському телебаченні, в Україні забороняють його концерти і досить негативно ставляться до нього і до того, що він каже. Чи обговорювали ви це з ним у Шанхаї?

-Ми, звісно, спілкувалися з Іваном. Помилки, які ми робимо у житті, нас роблять мудрішими і ми якісь підсумки робимо. Я впевнений, Іван зробив правильні.
 

Більше новин