Олег Винник показав Каті Осадчій, як качається в залі

Співак показав вражаючі м’язи

–Фізкультпривіт!

Вітаю,  Олеже! Нарешті здійснимо мрію всіх глядачок України – покажемо, як гартуються сталеві м’язи Олега Винника.

–А круто сказала.  Знайомтеся, це мій тренер.

–Ростислав.

Катя. Тобто, ви саме та людина, що їздить разом зз Олегом по всіх гастролях і тренує його між виступами?

–Так, тримає в руках.

Покажіть, як ви знущаєтесь над артистом.

–Він мене вчить показувати біцепс: рукою, як у метро тримаєтесь, а тріцепс – як сумочку несемо.

–Отже почнемо з підтягування, у Олега добре розвинені широкі м’язи.

–Крила.

–Так, можна взлетіти. Погнали!

Над чим більше всього працюєте? Над пресом?

–Було  б дуже неправильно працювати над чимось одним. Як мені кажуть: «Так хочу прес накачати». Неможливо накачати просто прес, тому треба робити все  тіло, щоб воно все було пропорційне і красиве.

Скільки разів на тиждень тренуєтеся?

 –Щодня майже. Біг і тренування чередуємо.

Яке б це не було місто?

–Незалежно від погоди навіть. Мало того, я любив поспати довго, просинався о 12 і йшов спати о 3 ранку. Зараз завдяки спорту прокидаюся на 3 години раніше. Це так мене тримає в тонусі, я настільки щасливий. Думав, що щасливий після того, як відпрацював концерт, а тепер двічі на день я щасливий.

Який улюблений вид спорту?

–Той, що зараз. Біг я полюбив, ніколи не бігав, мене присадила моя кохана людина. Це настільки круто: пробігти і бачити результат. Біг і цей спорт.

Можливо, ви з коханою марафони бігали?

–Наскільки я знаю, на світовому марафоні, до речі, за перше місце дають мільйон доларів. Мотивація є, у принципі. Але я не настільки люблю гроші, щоб бігти марафон. Про це спілкувався зі своїм другим-тренером, який у Берліні. Він чорний і розповідав, що багато чорних хлопців з Африки, почувши про марафон і нагороду, ніколи в житті не бігли, але їхали на марафон, на останні кошти. І прибігали десь 300-ті, бо це дуже важко. Тому якщо ти навіть 500-ий прибіг,  ти дуже щаслива людина. Або взагалі пробіг. Бігали якось у Чернівцях, де виступали. У парку круг 1770 метрів, пробігли 6 чи 7 кругів і бачу - біжить дівчинка на підборах та з мобілкою. Кажу: «Ви, мабуть, фото хотіли?» - «Так, я теж бігаю, вирішила з вами пробігтися. Можна і фоточку». Біжимо, бачу, що вона втомлюється: «А скільки ви ще будете бігти?» - «Кілометрів 9 чи 10». Бачу, очі в неї у купку вже. Ми зробили фотку і далі побігли. А вона стала біля дерева та відхекується.

Ваших прихильниць ви мотивуєте бігати навіть на підборах.

–Це ж круто.

Є якісь спортсмени, з якими мріяли познайомитись? Можливо, ви в Німеччині з братами Кличками перетиналися?

–Так, перетиналися, це було на мюзиклі, десь 2000 рік, вони тоді заходили у гримерку. Але вже добре з Віталиком ми познайомились, коли Ющенку квадрігу вручали у Берліні. Такі хлопці захоплюючі. Коли по місту їду, бачу казуси та думаю: «Все ж таки треба з мером поговорити, але ж він боксер!»

–До десерту переходимо! До пресу.

–Лягаємо.

Це зараз мені все жіноцтво заздрить, чи половина? А ви цю вправу зазвичай з ким робите? З тренером?

–З тренером ми робимо все, тільки не цілуємось. У цій вправі можна цілуватися, до речі, тож зараз побачимо, наскільки ти до мене дотягнешся, або я до тебе.

Ви, Олеже, за останній час дуже змінилися, і це не тільки біцепси, а взагалі стали більш глянцевим. Хто над цим працює? Є перукар?

–Якщо бути відвертим, я провів відрізок життя в театрі, і, якщо вже говорити про грим, то я можу багатьом гримерам показати, як мене гримувати. А волосся довіряю стилістам.

Біляве волосся, обтягуючі штані, багато браслетів. Це стиль Олега Винника, який зараз вже впізнаваний. Хто це розробляв? Ми бачили світлини з Берліна, там ви виглядаєте інакше. Більш у чорному, у європейському звичайному стилі кежуал.

–Цей стиль в мене з дитинства. Якщо подивитися на фотки, коли я був школярем, отримував від директора неодноразово, всі порвані джинси з різнокольоровими шнурками. Все це було – і волосся, і зачіска, і хімія в мене була. І пофарбоване волосся, і сережка у вусі. Я був таким рок-н-рольником, мені все було байдуже.

А маєте кубики пресу?

–Поки що не показую, я перфекціонист, тому поки що не задоволений.

Після концерту собі не дозволяєте їсти зайвого?

–Ні, якщо раніше я міг випити пляшку пива, щоб розслабити все тіло. Я пиво дуже люблю. Смак цього солода. Але пляшка пива – це, мінімум, 330 калорій і потрібно мінімум півгодини бігти, щоб їх відробити.

Я так розумію, що скоро на концертах ви почнете роздягатися? Як займаєтеся вправами –ми  зрозуміли. А чи дотримуєтеся здорового харчування? Який у вас раціон?

–Зранку 3 ложки вівсяної каші на воді, без цукру, цукор це табу.  4 білки зі шпинатом. Ланч – курина грудочка, 200 грамів. Овочі без крохмалю, обід – пісне м'ясо. Можна бобові, підвечірок - 200 грамів знежиреного сиру, на ніч або стакан кефіру, без цукру, або протеїновий напій.

Тобто, у будь-якому містечку, де б ви не опинилися, є їжа з собою у боксах?

–У мене є ті люди, які це мені дають. До речі, зараз  ми п’ємо після спорту грейпфрут з селерою. В ньому дуже мало цукру, а селера для чоловіків – дуже-дуже добре.

Ви і самі вправно куховарите.

–Не жаліюся і не пишаюся цим, для цього мені дружина не потрібна.

Є якась корона страва?

–Дуже люблю борщ з кропом, якщо вже є молодий часник, то всю головку вкинути у борщ. Щоб він не був  сильно червоним.

І все це ви вмієте готувати сам?

–Так.

Це вміння приваблювати жінок - це з дитинства? Коли ви зрозуміли, що подобаєтеся жінкам?

–Мабуть, дуже вульгарним буду, коли це скажу. Мабуть, зі студентських часів. В мене було багато дівчат на день і я не міг визначитись. Чотири навіть було. Не міг визначитись,  яка вона. Ніхто з тих чотирьох не була, а сталося все спонтанно.

У шоу-бізнесі кажуть, що ваша обраниця – ваша  бек-вокалістка. Тому на сцені пристрастні танці, тому вона так гарно вбрана на сцені. Тому під час концертів ви їй так багато приділяєте уваги. Це під час концертів помічають і ваші прихильниці,  і в шоу-бізнесі. Чи вона? Чи ні?

–Моя кохана теж співає.

Скоро у вас День народження. Є плани щодо святкування?

–Ніколи не намагався зробити собі гулянку. В минулому році я встиг порибалити, і поїсти риби смаженої, і  стрибнути з парашутом. Це було незаплановано, це мій продюсер вирішив мені такий подарунок зробити. Думав, що він повезе мене в якийсь салон, що там дівчата будуть. На разі було все не так.

Все було вдало. Не так, як у Насті Каменських.

–До речі, у нас був той же інструктор. Я ніколи про це не мріяв, мені не потрібен адреналін.

Заповіт написали?

–Не встиг, почав думати, яка в мене є страховка.

У вашому віці на чоловіків іноді нападає криза середнього віку. Депресії, роздуми щодо сенсу свого життя. У вас так, чи немає на це часу?

–Ми, чоловіки, маємо бути мотивовані на все життя. І тоді дівчата будуть мотивовані.

За це і вип’ємо наші коктейлі, а ще за здоровий спосіб життя. Дякуємо за відверту розмову!  Бажаємо гарних літніх концертів і гарного відпочинку.

 –Дякую!

Більше новин