Олег Винник показав Каті Осадчій, як качається в залі

Співак показав вражаючі м’язи

Поділитися:

–Фізкультпривіт!

Вітаю,  Олеже! Нарешті здійснимо мрію всіх глядачок України – покажемо, як гартуються сталеві м’язи Олега Винника.

Олег Винник та Катерина Осадча

–А круто сказала.  Знайомтеся, це мій тренер.

–Ростислав.

Катя. Тобто, ви саме та людина, що їздить разом зз Олегом по всіх гастролях і тренує його між виступами?

–Так, тримає в руках.

Покажіть, як ви знущаєтесь над артистом.

–Він мене вчить показувати біцепс: рукою, як у метро тримаєтесь, а тріцепс – як сумочку несемо.

–Отже почнемо з підтягування, у Олега добре розвинені широкі м’язи.

–Крила.

–Так, можна взлетіти. Погнали!

Олег Винник тренування

Над чим більше всього працюєте? Над пресом?

–Було  б дуже неправильно працювати над чимось одним. Як мені кажуть: «Так хочу прес накачати». Неможливо накачати просто прес, тому треба робити все  тіло, щоб воно все було пропорційне і красиве.

Скільки разів на тиждень тренуєтеся?

 –Щодня майже. Біг і тренування чередуємо.

Яке б це не було місто?

–Незалежно від погоди навіть. Мало того, я любив поспати довго, просинався о 12 і йшов спати о 3 ранку. Зараз завдяки спорту прокидаюся на 3 години раніше. Це так мене тримає в тонусі, я настільки щасливий. Думав, що щасливий після того, як відпрацював концерт, а тепер двічі на день я щасливий.

Який улюблений вид спорту?

–Той, що зараз. Біг я полюбив, ніколи не бігав, мене присадила моя кохана людина. Це настільки круто: пробігти і бачити результат. Біг і цей спорт.

Можливо, ви з коханою марафони бігали?

–Наскільки я знаю, на світовому марафоні, до речі, за перше місце дають мільйон доларів. Мотивація є, у принципі. Але я не настільки люблю гроші, щоб бігти марафон. Про це спілкувався зі своїм другим-тренером, який у Берліні. Він чорний і розповідав, що багато чорних хлопців з Африки, почувши про марафон і нагороду, ніколи в житті не бігли, але їхали на марафон, на останні кошти. І прибігали десь 300-ті, бо це дуже важко. Тому якщо ти навіть 500-ий прибіг,  ти дуже щаслива людина. Або взагалі пробіг. Бігали якось у Чернівцях, де виступали. У парку круг 1770 метрів, пробігли 6 чи 7 кругів і бачу - біжить дівчинка на підборах та з мобілкою. Кажу: «Ви, мабуть, фото хотіли?» - «Так, я теж бігаю, вирішила з вами пробігтися. Можна і фоточку». Біжимо, бачу, що вона втомлюється: «А скільки ви ще будете бігти?» - «Кілометрів 9 чи 10». Бачу, очі в неї у купку вже. Ми зробили фотку і далі побігли. А вона стала біля дерева та відхекується.

Ваших прихильниць ви мотивуєте бігати навіть на підборах.

–Це ж круто.

Є якісь спортсмени, з якими мріяли познайомитись? Можливо, ви в Німеччині з братами Кличками перетиналися?

–Так, перетиналися, це було на мюзиклі, десь 2000 рік, вони тоді заходили у гримерку. Але вже добре з Віталиком ми познайомились, коли Ющенку квадрігу вручали у Берліні. Такі хлопці захоплюючі. Коли по місту їду, бачу казуси та думаю: «Все ж таки треба з мером поговорити, але ж він боксер!»

–До десерту переходимо! До пресу.

–Лягаємо.

Це зараз мені все жіноцтво заздрить, чи половина? А ви цю вправу зазвичай з ким робите? З тренером?

–З тренером ми робимо все, тільки не цілуємось. У цій вправі можна цілуватися, до речі, тож зараз побачимо, наскільки ти до мене дотягнешся, або я до тебе.

Олег Винник фітнес

Ви, Олеже, за останній час дуже змінилися, і це не тільки біцепси, а взагалі стали більш глянцевим. Хто над цим працює? Є перукар?

–Якщо бути відвертим, я провів відрізок життя в театрі, і, якщо вже говорити про грим, то я можу багатьом гримерам показати, як мене гримувати. А волосся довіряю стилістам.

Біляве волосся, обтягуючі штані, багато браслетів. Це стиль Олега Винника, який зараз вже впізнаваний. Хто це розробляв? Ми бачили світлини з Берліна, там ви виглядаєте інакше. Більш у чорному, у європейському звичайному стилі кежуал.

–Цей стиль в мене з дитинства. Якщо подивитися на фотки, коли я був школярем, отримував від директора неодноразово, всі порвані джинси з різнокольоровими шнурками. Все це було – і волосся, і зачіска, і хімія в мене була. І пофарбоване волосся, і сережка у вусі. Я був таким рок-н-рольником, мені все було байдуже.

А маєте кубики пресу?

–Поки що не показую, я перфекціонист, тому поки що не задоволений.

Після концерту собі не дозволяєте їсти зайвого?

–Ні, якщо раніше я міг випити пляшку пива, щоб розслабити все тіло. Я пиво дуже люблю. Смак цього солода. Але пляшка пива – це, мінімум, 330 калорій і потрібно мінімум півгодини бігти, щоб їх відробити.

Я так розумію, що скоро на концертах ви почнете роздягатися? Як займаєтеся вправами –ми  зрозуміли. А чи дотримуєтеся здорового харчування? Який у вас раціон?

–Зранку 3 ложки вівсяної каші на воді, без цукру, цукор це табу.  4 білки зі шпинатом. Ланч – курина грудочка, 200 грамів. Овочі без крохмалю, обід – пісне м'ясо. Можна бобові, підвечірок - 200 грамів знежиреного сиру, на ніч або стакан кефіру, без цукру, або протеїновий напій.

Тобто, у будь-якому містечку, де б ви не опинилися, є їжа з собою у боксах?

–У мене є ті люди, які це мені дають. До речі, зараз  ми п’ємо після спорту грейпфрут з селерою. В ньому дуже мало цукру, а селера для чоловіків – дуже-дуже добре.

Ви і самі вправно куховарите.

–Не жаліюся і не пишаюся цим, для цього мені дружина не потрібна.

Є якась корона страва?

–Дуже люблю борщ з кропом, якщо вже є молодий часник, то всю головку вкинути у борщ. Щоб він не був  сильно червоним.

І все це ви вмієте готувати сам?

–Так.

Це вміння приваблювати жінок - це з дитинства? Коли ви зрозуміли, що подобаєтеся жінкам?

–Мабуть, дуже вульгарним буду, коли це скажу. Мабуть, зі студентських часів. В мене було багато дівчат на день і я не міг визначитись. Чотири навіть було. Не міг визначитись,  яка вона. Ніхто з тих чотирьох не була, а сталося все спонтанно.

У шоу-бізнесі кажуть, що ваша обраниця – ваша  бек-вокалістка. Тому на сцені пристрастні танці, тому вона так гарно вбрана на сцені. Тому під час концертів ви їй так багато приділяєте уваги. Це під час концертів помічають і ваші прихильниці,  і в шоу-бізнесі. Чи вона? Чи ні?

–Моя кохана теж співає.

Скоро у вас День народження. Є плани щодо святкування?

–Ніколи не намагався зробити собі гулянку. В минулому році я встиг порибалити, і поїсти риби смаженої, і  стрибнути з парашутом. Це було незаплановано, це мій продюсер вирішив мені такий подарунок зробити. Думав, що він повезе мене в якийсь салон, що там дівчата будуть. На разі було все не так.

Все було вдало. Не так, як у Насті Каменських.

–До речі, у нас був той же інструктор. Я ніколи про це не мріяв, мені не потрібен адреналін.

Заповіт написали?

–Не встиг, почав думати, яка в мене є страховка.

У вашому віці на чоловіків іноді нападає криза середнього віку. Депресії, роздуми щодо сенсу свого життя. У вас так, чи немає на це часу?

–Ми, чоловіки, маємо бути мотивовані на все життя. І тоді дівчата будуть мотивовані.

За це і вип’ємо наші коктейлі, а ще за здоровий спосіб життя. Дякуємо за відверту розмову!  Бажаємо гарних літніх концертів і гарного відпочинку.

 –Дякую!

Олег Винник та Катерина Осадча