Вітаю родину Ющенків з відкриттям власного закладу у центрі Києва! Як розподіляються обов’язки в родині щодо відкриття закладу: Андрій відповідає за інвестиції, а Олена - за креатив?
-Ми розділяємо завдання між собою! Андрій навіть сам робив меню: придумував і клеїв його!
Андрію, у вашій родині чоловіки можуть робити все: і бджолами опікуватися, і навіть щось руками робити…
- Так, є таке!
А що ще робили?
- Він дуже гарно малює, і дизайн створює, тому я раджуся з ним з будь-яких питань!
Скільки коштує відкрити такий заклад у центрі Києва?
- Ми ще до кінця не підраховували всі видатки, але найдорожчою виявилася аренда приміщення! Вся решта – завдяки домовленостям, рекламі та зв’язкам!
Минулого року у Києві відкрилося 150 закладів, а закрилося 120 закладів. Як зробити так, щоб не закритися наступного року?
- Ми зараз плануємо зварити пиво власного приготування спеціально для нашого закладу…
Я вже бачу заголовки газет: «Андрій Ющенко варить пиво!»…
- А чому б ні?!
Яка у вашому закладі фірмова страва?
- Ми порадили шефові зробити ф’южн-меню, тому в нас є і бургери, і суп том ям, і паста… У нашому закладі є найсмачніші страви різних культур.
Олено, а чи є у вас фірмова страва, яка подобається Андрію?
- Він любить суп том ям, який я готую. Я навіть пішла на курси з приготування тайської їжі! А ще Андрій обожнює борщ!
Від старшого покоління родини Ющенків ви успадкували традицію колекціонування. І у цьому закладі – багато речей з вашої колекції, які, власне, і прикрасили стіни. Що найцінніше та найцікавіше?
- Голови тварин, картини, підсвічники…
- Магнітола, люстри… Все це ми привозили з якихось місць або купували на аукціоні…
- Найскладніше зібрати посуд, тому що купуєш лише по два-три екземпляри, і везеш з усієї країни!