Службовий роман у Верховній Раді: «радикалка» Альона Кошелєва розповіла, за яких обставин закохалася у колегу з Блоку Петра Порошенка

Та про весілля дівчина поки ще не думає

Олено, як сьогодні обирали вишиванку до сесійної зали? 
-Збиралася дуже швидко, бо мій будильник трохи мене підвів, вишиванку підготувала заздалегідь. Імпровізувала: зайшла у магазин, яка сподобалася, ту й взяла. 
Олег Ляшко такий керівник, що дає настанови щодо дрес-коду. Можливо, були поради від лідера партії в якій кольоровій гамі всім прийти?
-Ви знаєте, що Олег Валерійович консервативний політик, у нього вишуканий смак,  на роботу він одягається суворо, відповідно, вимагає цього від нас. А що стосується Дня вишиванки,  тут вже кожен обирав на свій смак.
Можливо, ви сама вишиваєте? 
-Моя бабуся з села. Тому вона мене навчила вишивати. Вмію і білим по білому, і по чорному, і канву накладати. Це важко, але дуже приємно для кожної жінки, бо це для неї пошук гармонії,  натхнення.
Нещодавно стало відомо, що ваше серце не вільне. З’явилися ваші світлини з депутатом з блоку Петра Порошенка  Давидом Макар’яном. Тож, міжфракційне кохання існує.
-Кохання  існує у  будь-якому випадку, у будь-якому прояві.
Ви давно вже разом?
-Ні, недавно, але не думаю, що саме це важливо для кохання,  наскільки давно. 
Де ви з Давидом познайомилися?
-Тут, на роботі і познайомилися. Є багато спільних заходів , спільної роботи, яка об’єднує колег. Ми зустрічаємося не тільки тут, під куполом, зустрічаємося у комітетах, на виїзних засіданнях. Так і сталося, спілкувалися. Ми всі достатньо молодого віку, тому щось нас об’єднує. 
Про весілля ви мрієте як і кожна дівчина. Зараз ви мрієте, яким може бути ваше весілля?
-Важливо збудувати гарну родину, а не відсвяткувати весілля.  Тому про це взагалі не може бути мови, взагалі не акцентую, бо чи за віком, чи за роботою, це неактуальне питання.

Більше новин