Катерина Кухар і Олександр Стоянов знялися у кліпі української співачки

Чуттєва історія двох закоханих у новому відео Mari Cheba.

Нещодавно українська співачка Mari Cheba випустила кліп на проникливу пісню «Ангели». Прикметно, що героями відеороботи стали прем’єри Національної опери Олександр Стоянов та Катерина Кухар, відома також як суддя шоу «Танці з зірками» на 1+1.

Ідея кліпу базується на сучасному українському балеті «Діти ночі», у кому головні партії танцюють Кухар і Стоянов. Його сюжет і надихнув Марі Чебу на створення «Ангелів».

Відео заворожує атмосферою та чорно-червоними тонами, які символізують не лише пристрасне кохання, а й життєві труднощі.

Кожен рух Катерини та Олександра у поєднанні з красивою музикою та чуттєвим текстом викликає на тілі «мурашки».

«Я хочу звернути увагу глядача на сучасний балет «Діти ночі». Знаю, що в багатьох людей немає можливості приїхати до Києва, щоб його побачити. Тому ми дуже хотіли би, щоб люди хоча б доторкнулися до тієї атмосфери, яку створили артисти», – прокоментував режисер кліпу Андрій Корень.

«Через стосунки головних героїв, андрогінів, ми показуємо життя усіх пар. Пісня «Ангели» це історія кохання двох людей, які створені одне для одного. Але в них багато випробувань, через які вони проходять протягом життя (як і всі люди). І ця пісня про ідеальне кохання, ідеальну половинку, яку треба цінувати і боротися за неї попри все. Ми обрали для кліпу балет «Діти ночі», оскільки нас надихає те, що роблять Катя і Саша для української культури. Вони приносять у сучасний балет дуже багато важливого», – зауважила співачка Марі Чеба.

До слова, презентацію кліпу та пісні відвідали відомі українські зірки:

Фото: Ведуча «Сніданку. Вихідний» Валентина Хамайко з донькою і сином

Прима-балерина Анна-Софія Шеллер

Ведуча ТСН Соломія Вітвицька

​​​Дивись зворушливу історію кохання у виконанні Катерини Кухар та Олександра Стоянова просто зараз:

Цікаво, що режисер «Ангелів» Андрій Корень також був фотогрфом весільної зйомки Катерини Кухар і Олександра Стоянова. Переглянь ці чарівні знімки

Читай ще більше про музикальні прем’єри далі:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

Більше новин