Марічка Падалко вийшла в ефір з епіцентру подій біля Охматдиту

Марічка Падалко вийшла в ефір з епіцентру подій біля Охматдиту і розповіла про те, що відбувається поблизу лікарні

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко одна з перших прибула до київської дитячої лікарні Охматдит після влучання російської ракети в один з корпусів вранці 8 липня, адже живе неподалік. В ефірі марафону Єдині новини вона розповіла про перебіг подій та що побачила на власні очі.

“Я сюди прийшла пішки, тому що я, можна так сказати, сусідка Охмадиту. Для всіх хто хоче допомогти долучитися скажу, що ця місія зараз повинна більше бути покладена на сусідів, тих хто живе поруч, тому що дістатись сюди на громадському транспорті та на власному авто дуже складно. В'їзди перекриті для автівок, переважно сюди під'їжджають тільки  пожежні та машини швидкої допомоги”, - зазначає Марічка Падалко.

За її словами людей на усіх входах зустрічають поліція і рятувальники з візками, у які вони завантажують пляшки з водою і швидко везуть. Рух натовпу всередину обмежили й перестали пускати навіть журналістів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Світ, невже імунітет і до цих кадрів?»: Наталя Островська емоційно відреагувала на російську атаку по лікарні Охматдит 

“Символічно, що я останній раз була тут кілька тижнів тому, коли ми презентували чергову кампанію, яка заохочувала людей здавати кров, тому що літо це складний період для донорства. Якщо ви хочете зараз здати кров, то тут її вже не приймають, я зустріла свою колегу. Станом на зараз інформація є така. Перше — що є потреба в крові, друге — її в Охмадиті вже не приймають”, -  ділиться ведуча.

Та поділилась тим, що її дуже емоційно вразило.

“Знаєте дуже зворушливо, коли ти ідеш і в кожній руці бачиш пляшку. Я йшла за такою літньою жіночкою, яка просила хлопчика донести її пляшку, бо їй дуже було важливо долучитися і принести цю воду”, - розповідає Марічка Падалко.

У понеділок, 8 липня РФ масовано атакувала Київ, уламки впали в шести районах, є пожежі, пошкоджено Охматдит. Країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячого медичного закладу Києва, повідомив мер столиці Віталій Кличко. На поточний момент відомо про 9 загиблих в результаті варварської ракетної атаки Росії.

У соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

Подробиці про варварську атаку РФ по українській дитячій лікарні — у сюжеті ТСН, який виходить по буднях о 19:30 на YouTube та в марафоні новин.

Loading...

Більше новин