Марічка Падалко розповіла подробиці раптового весілля з Єгором Соболєвим

Марічка Падалко у відвертому інтерв'ю вперше розповіла про свій шлюб з Єгором Соболєвим.

Ведуча ТСН Марічка Падалко в ексклюзивному інтерв'ю для tsn.ua розповіла, чому вони з Єгором Соболєвим вирішили так раптово одружитися.

Зіркова пара народилась в один день – 26 лютого. Познайомившись у розпал Помаранчеовї революції, як у Єгора, так і у Марічки була своя сім'я, та несподівано їх об'єднав спільний запал та мрія.

Однією з тем, яку ми випадково з'ясували, було те, що ми народилися в один день. І перша думка, що промайнула у мене в голові: «А це все не просто так, це – якась доля», – розповіла Марічка Падалко.

Найперший спільний день народження у 2005р. Єгор та Марічка святкували, як гарні друзі. Натомість згодом, зрозумівши, що від почуття кохання нікуди не дінешся, пара почала жити разом. У 2007р. у них з'явився син Михайло, а вже у 2008 Марічка несподівано вдруге завагітніла від Єгора.

Перша дитина в моєму житі була страшенно очікуваною, друга – великим сюрпризом, якому я дуже зраділа, а третя дитина стала шоком. По-перше, я була дуже змучена попередніми пологами, це був розпал фінансової кризи, яка почалася 2008 року, Єгор втратив роботу через цензуру на телебаченні. І тут я вагітна, – поділилася Марічка.

Нардеп Єгор Соболєв вирішив підбадьорити матір своїх дітей і напередодні Різдва запропонував Марічці одружитися. За словами ведучої, він вважав, що така позитивна подія повинна усунути стрес.

Я була вже заміжня та мала розкішне весілля, що стало не найкращим моїм досвідом. Тому мені не хотілося схожого повтору. Ми подали заяви і вирішили одружитися у наш день народження, 26-го лютого, – зізналася ведуча ТСН.

Свідком одруження став лише, запрошений фотограф. Друзів же зіркова пара запросила просто на день народження. Лише тоді подружжя оголосило про приємну подію. 

Відтоді сім'я Соболєва-Падалко відзначає аж три свята 26 лютого: 2 дні народження та річницю весілля. Цьогоріч подружній парі виповнилося 7 років. 

Єдина особиста справа, яка у нас ще не зроблена — це вінчання. Нам потрібно до нього дійти. Зрештою, одруження – абсолютна формальність: ми почувалися чоловіком і дружиною відтоді як почали бути разом, – відзначила Марічка.

Нині подружжя має трьох спільних дітей, активно займається соціальними проектами та волонтерською діяльністю, пропагує спорт та здоровий спосіб життя.

Канал «1+1» бажає довгих та щасливих років життя разом!

Нагадаємо, нещодавно Лідія Таран здобула відзнаку для журналістів за активну благодійну діяльність.

Більше новин