«Світ, невже імунітет і до цих кадрів?»: Наталя Островська емоційно відреагувала на російську атаку по лікарні Охматдит 

Наталя Островська показала відео влучання російської ракети по лікарні Охматдит у Києві та емоційно звернулася до світу

Ведуча ТСН і 1+1 Марафон Наталя Островська, яка виховує маленьку доньку Аґату, опублікувала у своїх соцмережах емоційний допис-реакцію на російську масовану атаку 8 липня по Україні. 

У понеділок країна-терористка росія завдала комбінованого ракетного обстрілу по Києву, Дніпру, Кривому Рогу, а також Словʼянську та Краматорську. Є загиблі та постраждалі. Зокрема ворог здійснив цілеспрямований удар ракетою по дитячій лікарні Охматдит.

«Найбільша лікарня України. Близько 20 дітей можуть перебувати під завалами… Це малеча, яка боролось за своє життя. Дехто з них був на діалізі. Співчуття усім, хто потрапив під цю атаку, хто просто пішов на черговий прийом до лікарів Охмадиту, хто там лікувався. Терпіння лікарям, які вже три роки за будь-яких умов лікували там діток! Світ, невже імунітет і до цих кадрів? Де Ф-16? Де Петріоти?» — написала Наталя, розмістивши відео наслідків російської атаки.

Нагадаємо, у соцмережах на удар РФ по дитячій лікарні з болем та злістю також відреагували Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найбільше онко відділення»: Катя Осадча відреагувала на атаку Росії на Охматдит

Подробиці про варварську атаку РФ по українській дитячій лікарні — у сюжеті ТСН, який виходить по буднях о 19:30 на YouTube та в марафоні новин.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Саме в цій лікарні»: Джамала відреагувала на удар РФ по Охматдиту і розповіла, що нещодавно лежала там із старшим сином

 

Більше новин