«Найбільше онко відділення»: Катя Осадча відреагувала на атаку Росії на Охматдит

Катя Осадча відреагувала на атаку Росії на Охматдит і жорстко звернулася до світової спільноти

Катя Осадча відреагувала на атаку Росії на Охматдит і жорстко звернулася до світової спільноти

Поділитися:

Ведуча 1+1 Україна Катя Осадча відреагувала на атаку Росії на Охматдит та звернулася до світової спільноти.

Вранці та вдень у понеділок, 8 липня РФ завдала ряд масованих ударів по Києву, Дніпру, Кривому Рогу та іншим містам України. Росія вдарила по дитячій лікарні Охматдит у Києві. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що РФ ударила по корпусу в Охматдиті, де діти отримували діаліз. За даними МВС, в Охматдиті загинули щонайменше п'ять осіб, четверо травмовані.

На своїй сторінці в Instagram Катя Осадча розмістила фото наслідків варварського удару РФ по дитячій лікарні. Вона також звернулася до світової спільноти.

«Діти, як мішень …. Геноцид під уважні і схвильовані погляди світу. Дитяча лікарні - Охматдит, великі руйнування, завали… Сотні дітей, найбільше онко відділення. Ранок понеділка, коли оперують… І одночасно атаки на Дніпро і Кривий Ріг. Поки Орбан монтує красиві ролики про свій вигаданий образ голуба миру нас знищуюсь. Скільки ще світу потрібно української крові?», - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Саме в цій лікарні»: Джамала відреагувала на удар РФ по Охматдиту і розповіла, що нещодавно лежала там із старшим сином

Катерина Осадча

Фото: kosadcha/Instagram

У понеділок, 8 липня країна-агресор Росія вдарила по одному з приміщень дитячого медичного закладу Києва, повідомив мер столиці Віталій Кличко. На даний момент відомо про десять загиблих жителів столиці в результаті ракетної атаки Росії.

У соцмережах Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Катя Осадча, Наталія Мосейчук та інші відомі українці з болем та злістю відреагували на удар РФ по дитячій лікарні.

Подробиці про атаку РФ по Охматдиту - у сюжеті ТСН, який виходить у будні о 19:30 на YouTube і в марафоні новин.

Новини по темі