Осіннє тепло замінять дощі: синоптики розповіли, якої погоди варто чекати українцям цього тижня

Синоптики повідомили, що цього тижня українцям варто готуватися до осінніх холодів

Цього тижня в українців буде змога насолодитися останнім теплом, поки дощова осінь знову не нагадає про себе. Адже вже з середини тижня вітряні дні, дощі та холодні ночі стануть звичною для всіх областей України погодою. Детальніше про те, яких погодних змін варто очікувати цього тижня розповіли у сюжеті ТСН.

Погода українців на початку цього тижня порадує теплом і сонцем, проте з невеликими перервами на дощі та поривчастий вітер. Синоптики обіцяють сприятливі дні, хоча циклон із дощами ще триматиметься на Лівобережжі. 

Згідно з прогнозами, дощовий циклон, який приніс опади, вже сьогодні залишить більшу частину Правобережжя України, а на Лівобережжі він ще затримається на один день.

Дощова погода повертається

Четвер обіцяє також бути теплим, проте з сильним вітром. Синоптики попереджають про пориви вітру, які сягатимуть 15-20 м/с. Найсильніші вітри прогнозують у західних та південних регіонах.

На вихідні до України знову прийдуть дощі із заходу. Хоча вдень ще можна буде насолоджуватися теплом, та ночі ставатимуть дедалі прохолоднішими.

Температурні показники, особливо вночі, обіцяють бути по-справжньому осінніми. За даними Укргідрометцентру, найпрохолодніше вночі буде у західних областях — від +3°C до +8°C. У решті регіонів нічні температури коливатимуться в межах +6°C до +12°C. Денні температури залишатимуться помірними — від +16°C до +21°C.

Загалом, робочий тиждень пройде у комфортних погодних умовах, але вихідні принесуть зміну погоди з новими дощами й зниженням температури.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 температурних рекордів: вересень у Києві став найспекотнішим за майже 143 роки спостережень

Більше новин