Степан Казанін розповів кумедний випадок, що стався під час зйомок шоу Вечірній Квартал

Актор студії «Квартал 95» про зйомки шоу, стосунки між гумористами та свої хобі

Актор студії «Квартал 95» Степан Казанін під час онлайн конференції для «КП в Україні» розповів про кумедний випадок на зйомках Вечірнього Кварталу, свої захоплення і про сварки «квартальщиків».

Степан поділився, що колектив студії «Квартал 95» дуже дружній і розповів, як акторам вдається уникати сварок:

«Через те, що ми довгий час разом, у нас вже вичерпані всі суперечки або сварки. Якщо і виникає така ситуація, то ми більше підколюємо один одного».

Крім того, актор розповів про свої захоплення. Зокрема, Степан любить рибалити і нерідко проводить по кілька днів на природі за улюбленим заняттям:

«Якщо є час, я їду в ліс порибалити або на полювання. Під час туру, звичайно, не завжди є така можливість. Але в машині у мене, як правило, завжди є вудка з собою. Найбільша щука, яку я зловив, важила 5 кг, а сом - 10 кг. Але я цим займаюся не заради трофеїв, мені подобається атмосфера: ліс, вода, пташки співають, хороша компанія, - розповів Степан і додав, що інші «квартальники» іноді складають йому компанію. - Міка пару разів зі мною виїжджав. Нещодавно Юзіка витягнув на день. Але я люблю їздити на кілька днів, щоб все встигнути».

Степан поділився секретом успіху команд Чемпіонату України з гумору «Ліги сміху»:

«Коли я дивлюся на молодих хлопців, то розумію, що вони дійсно готуються перед виходом на сцену, сидять і пишуть жарти. У таких виступах важлива, перш за все, підготовка. Друга важлива деталь - подача. Якщо жарт добре подав, то реакція залу не змусить на себе чекати. Добре, що в «Лізі сміху» всі команди різні і не схожі одна на одну. І гумор у них відрізняється. Це робить проект ще цікавішим».

Степан Казанін також згадав кумедний випадок, що стався під час зйомок шоу «Вечірній Квартал»:

«Один із найсмішніших випадків стався багато років тому. На сцені розігрували сценку, коли дівчина гортає телефон хлопця і питає: «А Олена Котик це хто?». Він починає відмазатися, що зайшов в магазин і хотів їй котика купити. А в кінці я повинен був вийти на сцену і винести котика, мовляв: «Котика замовляли?». У нас був плюшевий кіт, який вже проїздив з нами 20-30 концертів. Я сиджу за лаштунками і чекаю свого виходу. Нічого не віщувало біди. Питаю у реквізитора: «А де котик?». І тут його обличчя змінюється, він починає щось судорожно шукати. Я розумію, що котик з нами не приїхав. У підсумку, він бере перуку Пушкіна і дає мені. Я взяв, а один бакенбард звісився з долоні і став схожим на хвостик. Мене порвало, я почав сміятися. Так і вийшов на сцену. Коли актори побачили цю картину, теж не стрималися. Довго не могли закінчити номер, тому що всі сміялися. За лаштунками - теж».

Loading...

Нагадаємо, сьогодні о 20.15 на 1+1 відбудеться прем'єра Літнього кубка Ліги сміху, а завтра о 21.15 стартує гумористичний марафон Вечірнього Кварталу, під час якого на каналі 1+1 покажуть шість нових випусків шоу.

 

 

 

 

Більше новин