Степан Казанін розповів кумедний випадок, що стався під час зйомок шоу Вечірній Квартал

Новий Вечірній Квартал

Актор студії «Квартал 95» про зйомки шоу, стосунки між гумористами та свої хобі

Поділитися:

Актор студії «Квартал 95» Степан Казанін під час онлайн конференції для «КП в Україні» розповів про кумедний випадок на зйомках Вечірнього Кварталу, свої захоплення і про сварки «квартальщиків».

Степан поділився, що колектив студії «Квартал 95» дуже дружній і розповів, як акторам вдається уникати сварок:

«Через те, що ми довгий час разом, у нас вже вичерпані всі суперечки або сварки. Якщо і виникає така ситуація, то ми більше підколюємо один одного».

Крім того, актор розповів про свої захоплення. Зокрема, Степан любить рибалити і нерідко проводить по кілька днів на природі за улюбленим заняттям:

«Якщо є час, я їду в ліс порибалити або на полювання. Під час туру, звичайно, не завжди є така можливість. Але в машині у мене, як правило, завжди є вудка з собою. Найбільша щука, яку я зловив, важила 5 кг, а сом - 10 кг. Але я цим займаюся не заради трофеїв, мені подобається атмосфера: ліс, вода, пташки співають, хороша компанія, - розповів Степан і додав, що інші «квартальники» іноді складають йому компанію. - Міка пару разів зі мною виїжджав. Нещодавно Юзіка витягнув на день. Але я люблю їздити на кілька днів, щоб все встигнути».

Степан поділився секретом успіху команд Чемпіонату України з гумору «Ліги сміху»:

«Коли я дивлюся на молодих хлопців, то розумію, що вони дійсно готуються перед виходом на сцену, сидять і пишуть жарти. У таких виступах важлива, перш за все, підготовка. Друга важлива деталь - подача. Якщо жарт добре подав, то реакція залу не змусить на себе чекати. Добре, що в «Лізі сміху» всі команди різні і не схожі одна на одну. І гумор у них відрізняється. Це робить проект ще цікавішим».

Степан Казанін також згадав кумедний випадок, що стався під час зйомок шоу «Вечірній Квартал»:

«Один із найсмішніших випадків стався багато років тому. На сцені розігрували сценку, коли дівчина гортає телефон хлопця і питає: «А Олена Котик це хто?». Він починає відмазатися, що зайшов в магазин і хотів їй котика купити. А в кінці я повинен був вийти на сцену і винести котика, мовляв: «Котика замовляли?». У нас був плюшевий кіт, який вже проїздив з нами 20-30 концертів. Я сиджу за лаштунками і чекаю свого виходу. Нічого не віщувало біди. Питаю у реквізитора: «А де котик?». І тут його обличчя змінюється, він починає щось судорожно шукати. Я розумію, що котик з нами не приїхав. У підсумку, він бере перуку Пушкіна і дає мені. Я взяв, а один бакенбард звісився з долоні і став схожим на хвостик. Мене порвало, я почав сміятися. Так і вийшов на сцену. Коли актори побачили цю картину, теж не стрималися. Довго не могли закінчити номер, тому що всі сміялися. За лаштунками - теж».

Нагадаємо, сьогодні о 20.15 на 1+1 відбудеться прем'єра Літнього кубка Ліги сміху, а завтра о 21.15 стартує гумористичний марафон Вечірнього Кварталу, під час якого на каналі 1+1 покажуть шість нових випусків шоу.

 

 

 

 

Новини по темі