«Попри все, треба перезавантажуватися»: Тетяна Песик у новому Вечірньому Кварталі перевтілилася у шарлатанку-тарологиню та розповіла про власні методи психологічної підтримки

Зірка Кварталу Тетяна Песик розповіла, чим вражатиме у новому Вечірньому Кварталі.

З 13 жовтня щонеділі о 19:00 на каналі 1+1 Україна стартує прем’єра нового Вечірнього Кварталу. Глядачі зможуть насолодитися гумористичними номерами від улюблених акторів Студії «Квартал 95», патріотичними піснями, а також побачити виступи зіркових гостей. За лаштунками концерту редакція сайту 1plus1 поспілкувалася з гумористкою Тетяною Песик. Вона розповіла, в якому образі вражатиме глядачів цього разу, та які методи допомагають їй підтримувати себе в непрості часи. 

Який ваш улюблений номер цього концерту? 

Це саме мій номер. Це номер про шарлатанку, яка різними методами видурює гроші з іншої жінки: це ворожіння, ясновидіння, таро. Він досить кумедний. Дуже шкода, що насправді так в житті є, що багато жінок здебільшого звертається до таких людей в пошуках відповідей. І шкода, коли вони не знаходять цих відповідей, а просто витрачають гроші. Це печальна зараз історія, але в загальному кумедна ситуація.

А ви не вірите ні в астрологію, ні в таро? 

Боюсь зізнатись, вірю. Але, здається, не треба вірити, бо є Бог і треба вірити в Бога. Коли ти починаєш слухати когось, ти потім не слухаєш себе, ігноруєш інтуїцію. Відповідно, ти можеш піти не своїм шляхом. Людина інколи боїться взяти на себе відповідальність за свій крок, вчинок чи рішення в житті. А це людина має робити самостійно, а не питати, щоб хтось сказав, як їй бути. 

А де ви шукаєте відповіді? Що вам допомагає рухатись по життю? 

Зізнаюсь чесно, я буквально нещодавно сповідалась. Я це вже давно не робила і мені стало дуже добре на душі. Сповідь переросла в духовну розмову зі священником, він багато мудрих слів мені говорив і я розумію, що відповідь треба шукати у Бога. Підказки можуть бути в простій елементарній медитації. Практики з дихання – це те, що дозволяє тобі побути собою, себе зрозуміти.

Як би ви порадили людям підтримувати себе, особливо в такі непрості часи? 

Всі ці негативні новини – ми з ними живемо третій рік. Попри все, треба розвантажуватися, бо інакше можна збожеволіти. Кожному, напевно, щось своє відгукується. Але я пораджу молитися, адже віра нас тримає в цьому світі. Якщо комусь легше почитати книгу, подивитися щось цікаве і веселе, наприклад “Єдиний Квартал”, то це теж прекрасний спосіб розвантаження.

В тіктоці ви часто показуєте, як готуєте різноманітні страви. Вам це теж допомагає? Це є вашим хобі?

Звичайно. Я раніше цього не показувала, але згодом захотілось це висвітлювати. Ви помітили, що там дуже прості рецепти? Немає такого, що треба якийсь інгредієнт з-за кордону привезти чи важко відшукати. І чоловіки відгукуються, що готують за цими простими рецептами. Мені подобається, коли ти зробив навіть банальну канапку з помідорами, а людина подивилась це відео і в неї виникло бажання теж спробувати зробити таку канапку. Я від цього кайфую. Можливо, в майбутньому зроблю кулінарний блог на ютубі з гостями, щоб приходили до мене з душевною розмовою і ми разом готували.

Концерт Вечірнього Кварталу, який проходив в Палаці Україна, також мав благодійну мету. Частина коштів від квитків буде спрямована на допомогу нашим захисникам. Також на концерті «кварталівці» оголосили збір на РЕБи для підрозділу ударних БПЛА «CODE 9.2» 92-ї окремої штурмової бригади. Долучитися до збору зможуть і телеглядачі - перейшовши за QR-кодом на екрані. 

Дивіться новий Вечірній Квартал з 13 жовтня щонеділі о 19:00 на каналі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми не сваримося»: зірка Кварталу Ірина Сопонару розкрила секрет щасливого шлюбу і дала пораду жінкам, як зберегти іскру в тривалих стосунках

Loading...

Більше новин