«Ми не сваримося»: зірка Кварталу Ірина Сопонару розкрила секрет щасливого шлюбу і дала пораду жінкам, як зберегти іскру в тривалих стосунках

Новий Вечірній Квартал
Ірина Сопонару розкрила секрет щасливого шлюбу — ексклюзив

За лаштунками зйомок Вечірнього Кварталу поспілкувалися з Іриною Сопонару про секрети щасливого шлюбу та збереження романтики в стосунках.

Поділитися:

13, 20 та 27 жовтня о 19:00 на 1+1 Україна — прем’єра нових концертів Єдиного Кварталу. У нових випусках глядачі побачать абсолютно нові жарти та номери. Актори Вечірнього Кварталу та Жіночого Кварталу підійматимуть настрій актуальним гумором.

«Кварталівці» разом з найпопулярнішими виконавцями вийшли на сцену Палацу Україна, щоб зарядити позитивом українців і підняти бойовий дух нашим захисникам. А також — щоб ще раз подякувати військовим за те, що ми зараз можемо жити, працювати та ходити по нашій українській землі. Так само як інші концерти “Кварталу”, цей мав благодійну мету — допомогти нашим військовим. Частина коштів з продажу квитків піде на актуальні потреби наших захисників та захисниць. А саме - кошти з цього концерту підуть на РЕБи для підрозділу ударних БПЛА «CODE 9.2» 92-ї ОШБ. 

Редакція сайту 1plus1 за лаштунками концерту поспілкувалася з акторкою Іриною Сопонару, яка вийде на сцену з власним стендапом, та дізналися, як підтримувати романтику в тривалих стосунках.

Якою буде ваша роль у новому Вечірньому Кварталі? Чим ви вражатимете? 

У мене буде стендап. Ми відродили цей жанр у Кварталі в моєму обличчі зокрема. Це вже буде мій третій виступ за останній час зі стендапом у цьому проєкті. Також зі стендапом виступить Стас Боклан. Він розповість про власний життєвий і професійний досвід. Гадаю, глядачам буде цікаво його послухати. В мене ж буде більш жіночий стендап.

Я буду говорити про стосунки між чоловіками та жінками. 

Ірина Сопонару

Грати персонажів в номерах чи виступати сольно зі стендапом? Що вам більше до вподоби?

Я не можу обрати один напрямок. Подобається як грати образи, так і говорити від свого імені про життєвий досвід. Наприклад, я неодноразово розповідала про власне весілля. Цього разу теж ділюсь особистими подіями. Чесно кажучи, важко обрати, що я більше люблю. Мабуть, через те, що я акторка, то мені подобається бути як в образі, так і інколи бути самою собою.

Люблю виступати, як звичайна жінка, показувати, що я така ж сама людина, як і всі інші.

Ірино, ви вже заміжня. Розкажіть, як організований ваш сімейний побут з чоловіком Різом? Часто пари через це дуже сильно сваряться.

Ви знаєте, ми одружені з травня місяця і поки що все нормально. Мені пощастило, бо ми з Різом дуже один одному підходимо, у нас немає сварок. Як жінка скажу: у мене буває такий настрій, коли хочеться знайти конфлікт. Але Різ дуже мудрий чоловік, він ніколи не ведеться в цьому плані.

Ми не сваримося. Якщо виникають непорозуміння — обговорюємо. 

Стосовно побутових питань, то мені подобається виконувати свою місію в сімʼї: готувати, прибирати. Для мене це медитація. Коли я працюю, то я працюю. Іноді ми замовляємо клінінг, та й чоловік може сам собі приготувати їсти. Тому у нас в цьому плані немає ніяких конфліктів, що я вважаю доволі зрілою позицією для сімей. А коли я не працюю, то мені не важко це робити. Під час прибирання я відключаю мозок. Коли в мене немає можливості, то це питання не стає ребром, як: «А чого ти це не зробила?». Оскільки ми живемо у XXI столітті, то існує стільки сервісів і стільки всяких послуг, які полегшують жіночий побут, що це не привід для якихось конфліктів. Все можна вирішити. Якщо це чоловіку не подобається, завжди можна про це поговорити, десь піти на компроміс.

Ірина Сопонару

Чи присутня романтика у вашому житті зараз? Чи робите якісь сюрпризи?

У нас є таке поняття, як ходити на побачення. Я навіть в інстаграмі постила варіанти ідей для побачення, може, це комусь цікаво. Вважаю, що раз в три тижні пари мають обов’язково приділяти час собі. Можливо, найняти няню чи попросити маму, сестру або подругу побути з дитиною, та все-таки піти на побачення, щоб підтримувати романтику в стосунках. Це робота, до якої теж треба докладати зусиль, щоб вогонь не згасав. 

Я, наприклад, придумала особливі ритуали. Коли ми познайомились із чоловіком, то завели традицію ходити в Ботанічний сад. Ми дуже його любимо, ходимо туди на пікнік. Купили навіть спеціальний столик для цього. Здається, він в мене закохався через це: через те, що я могла все це так організувати гарно і душевно. Тому, наголошую для жінок: якщо вам здається, що ви десь пішли вниз в стосунках, то зверніть на це увагу, виділіть час і зробіть приємне чоловіку.

Стосунки — це як футбол, де не може бути гра в одні ворота. Якщо ти докладаєш зусилля, то і для тебе вони будуть зроблені.

Тобто ваше останнє побачення було в Ботанічному саду?

Ні, в нас ще були й інші побачення. Ми їздили у виноробню під Києвом. Це такий відпочинок для дорослих. Ми з чоловіком не фанати вина, але там саме місце дуже атмосферне. Там є СПА, дуже тихо і багато зірок на небі видно. У нас, на жаль, таке життя, що тривоги ночами не дають спати. А там було так тихо, без тривог. Ці зорі, ці виноградники, дуже гарне чисте озеро, де можна плавати... В місті теж є класні місця для побачень. Раджу обирати прикольні ресторани з панорамами, де відкривається вид на місто. Дуже подобається цей контакт з містом, тому що ми дуже любимо Київ. Цей вайб міста, де ви вдвох — просто ідилія…

У нових випусках Вечірнього Кварталу глядачі побачать народного артиста України Станіслава Боклана у незвичному для нього амплуа, зірку Жіночого лікаря. Нове життя, народну артистку України Ніну Набоку, нові гумористичні номери та патріотичні пісні. 

Квартал

Не пропустіть новий Вечірній Квартал з 13 жовтня та щонеділі о 19:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове амплуа Стаса Боклана, дебют Ніни Набоки та виступи Джамали, Злати Огнєвіч та інших зірок: що покажуть у нових випусках Єдиного Кварталу

Новини по темі