На випадок походів на природу, для активного відпочинку з родиною на природі та на пляжі я придбав велику сумку-холодильник. Ці сумки зараз є різної форми і розмірів (навіть дитячі). І ціна доступна. Але якщо ви ще не придбали цей зручний гаджет, то пропоную вам кілька порад, які допоможуть вам уникнути отруєння їстівними продуктами у спеку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не можна мити курку перед приготуванням
Табу: М’ясо, риба, яйця і молочні продукти. Вони псуються протягом кількох годин. Найбільша небезпека в тому, що на смак ви це не відчуєте, але хвороботворні бактерії, гриби і пліснява при високих температурах розмножуються в 10 разів швидше.
Виняток: Сиров’ялені ковбаси. Вони зберігатимуться близько 8 годин (за умови, що ви купили свіжий продукт). В дорогу краще візьміть нарізку у вакуумній упаковці – без доступу повітря цей продукт зберігатиметься ще довше.
Ознака, що ковбаса почала псуватися – це білий наліт на її шкірці.
Поради:
Що брати з собою в дорогу:
Десерти:
Більше інформації те секретів приготування – на особистій сторінці Олексія Душки в мережі Фейсбук. Олексій наразі навчається в кулінарній школі та прагне поділитися новими знаннями з усіма, хто цікавиться цим питанням.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирати молочні продукти влітку