З ким залишився Гончар та що сталося з Балюком: чим закінчився другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Дивимося фінальну 40 серію Жіночий лікар. Нове життя та розкриваємо, як склалися долі героїв улюбленого серіалу про медиків.

Вчора, 10 жовтня, на 1+1 Україна вийшла фінальна серія другого сезону Жіночий лікар. Нове життя, де головні ролі зіграли Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта та інші. Розповідаємо, чим завершився другий сезон та пропонуємо подивитися останню серію.

Обережно спойлери!

У 40 серії другого сезону Жіночого лікаря. Нове життя колишній коханий Оксани Денис Кондратюк вирішує служити на нулі, про що повідомляє їй у телефонній розмові. Тим часом Михайло повертається до лікарні з Андрієм Балюком. Нарешті він воз'єднується з Лілією Ластівкою, яка очікує на їхню спільну дитину. Пара готується до нової сторінки сімейного життя.

Тим часом Михайло та Оксана також вирішують бути разом, проте несподіваний телефонний дзвінок Олени ставить під сумнім їхні стосунки. Олена наважилася поговорити з Михайлом та попросила про зустріч.

Дивіться останню серію улюбленого серіалу про медиків.

40 серія другого сезону Жіночий лікар. Нове життя

Дивитися усі серії Жіночий лікар. Нове життя можна також на Yotube-каналі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Класний серіал, чекаємо на 3 сезон!»: Тарас Цимбалюк запропонував оцінити фінальну серію Жіночий лікар. Нове життя 2 і показав фото з Анастасією Цимбалару

 

Більше новин