«Класний серіал, чекаємо на 3 сезон!»: Тарас Цимбалюк запропонував оцінити фінальну серію Жіночий лікар. Нове життя 2 і показав фото з Анастасією Цимбалару

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2 сезон 40 серія – у Мережі обговорюють, як закінчився серіал

Жіночий лікар. Нове життя: у Мережі активно обговорюють останню серію другого сезону

Поділитися:

У четвер, 10 жовтня на телеканалі 1+1 Україна вийшла фінальна, 40-та серія другого сезону улюбленого серіалу про медиків Жіночий лікар. Нове життя.

З цієї нагоди виконавець ролі Андрія Балюка, український актор Тарас Цимбалюк опублікував на своїй сторінці в Instagram спільне фото з колегою, акторкою Анастасією Цимбалару і запропонував глядачам оцінити фінальну серію та другий сезон серіалу.

У коментарях фани висловили надію, що незабаром вийде третій сезон Жіночий лікар. Нове життя і зізналися, що дуже переживали за Балюка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від ТАРАС ЦИМБАЛЮК (@taras.tsymbaliuk)

«Ми тут собі місця не знаходили, а Балюк помитий поголений з посмішкою коней годує! Класний серіал! В очікуванні 3 сезону», «Серіал просто супер! Мій улюблений серіал. Буду чекати на третій сезон», «Ми занадто багато плакали в цьому сезоні. Але Жіночий лікар - це супер! Дякую, що в Україні є такі серіали. В очікуванні третього сезону», «Сезон цікавий, душевний. Кожен епізод був захопливий. Взагалі такий серіал людяний і чуттєвий. Але Балюка було мало», «Я вимагаю третій сезон!», «Уся країна переживала за Балюка! », «Дуже чуттєвий серіал! Чекаємо на третій сезон з нетерпінням», «Цей сезон дуже зворушує, багато разів плакала», «Серіал неймовірний, чекаю на продовження», - пишуть у коментарях.

Цимбалюк також опублікував зворушливий фрагмент з останньої серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя. У коментарях до ролика глядачі також висловлювали надію, що незабаром побачать продовження улюбленого серіалу про медиків.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від ТАРАС ЦИМБАЛЮК (@taras.tsymbaliuk)

Нагадаємо, другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя налічує 40 серій. Подивитися всі серії можна на офіційному YouTube-каналі 1+1.

Жіночий лікар. Нове життя 2 сезон 40 серія

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 11 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

 

Новини по темі