«Може я справді її сестра»: виконавиця ролі Піраньї у Жіночому лікарі. Нове життя прокоментувала вражаючу схожість із колегою по серіалу

Жіночий лікар. Нове життя: актриса, яка зіграла Піранью, висловилася про свою зовнішню схожість із Людмилою Пишною

Українська актриса Тетяна Шавкова, яка виконала роль Піраньї у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя, прокоментувала свою вражаючу схожість із виконавицею ролі Людмили Пишної, актрисою Олександрою Лютою.

Шавкова зізналася, що ще до зйомок у серіалі чула від знайомих, що вона схожа на колегу. Актриса зазначає, що після численних коментарів у соцмережах про їхню схожість навіть задумалася над тим, щоб зробити тест на родинну спорідненість з Лютою.

«Насправді ми не родичі, але що далі, то більше я замислююся над тим, щоб зробити аналіз крові. І, можливо, насправді ми з Сашком Лютою родички, бо нам дуже багато про це говорять. І ще до серіалу мені про це говорили. Я працюю у Франківську у театрі, а вона працює у театрі Марії Заньковецької у Львові і наші спільні знайомі казали, що ми дуже схожі. Тому варто замислитися та зробити аналіз крові. Може я справді її сестра. Мій хлопець, коли дивився одну із серій і там була в кадрі Саша Люта, сказав: «Боже, я думав, це ти! Це не ти?», - зізнається Шавкова.

Вона також відповіла на припущення глядачів про те, що Піранья та Пишна виявляться сестрами:

«Поки я не знаю, чи ми родички. Думаю, що ні і таких даних я не маю, а от як буде в серіалі – дивіться в серіалі», - заінтригувала актриса.

Шавкова розповіла про свою героїню, зазначивши, що вважає Піранью дівчиною з сильним і водночас тендітним характером:

«В неї характер «дай дорогу!». Але все одно вона в душі дуже тендітна та жіночна. Приймає все близько до серця. Є моменти, де вона з характером, а є моменти, де вона дуже слабка», - зазначила акторка.

Чи справді Пишна, яку грає Олександра Люта, та Піранья, роль якої втілила Тетяна Шавкова, пов'язані між собою? Як вони вплинуть на долю одне одного? Дивіться у серіалі Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Нагадаємо, другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя також можна подивитись онлайн на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Як сестри»: в Мережі обговорюють зовнішню схожість героїнь серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Більше новин