«Як сестри»: в Мережі обговорюють зовнішню схожість героїнь серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя: в Мережі обговорюють схожіть Пишної та Піраньї — фото

Глядачі серіалу Жіночий лікар. Нове життя вражені схожістю Людмили Пишної та Піраньї та обговорюють, чи повязано це із сюжетом

Поділитися:

Людмила Пишна та Піранья з серіалу Жіночий лікар. Нове життя, який транслюють з понеділка по четвер о 20:00, дуже схожі. І на думку гладачів, не просто так! 

«Думаю, зʼясується, що вони рідні сестри», «Я думаю, що ця дівчина врятує життя Людмилі Пишній і все в неї буде добре», «Я думаю, вони сестри в серіалі, бо дужі схожі», «Або мама і донька, або сестри. Швидше друге, зведені сестри», «Як тільки з'явилася Піранья подумала, що схожі акторки. Думаю: навіщо так обрали? А тепер розумію, що вони якось пов'язані. Думаю донька» — пишуть користувачі в коментарях.

Тож, на думку шанувальників, героїнь може об'єднувати спільна історія. Ділимося ще кадрами, які відображають їхню схожість.

Людмила Пишна

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Чи дійсно Пишна, яку грає Олександра Люта, та Піранья, яку втілює Тетяна Шавкова, повʼязані між собою? Як вони вплинуть на долю одна одної? Дивіться у серіалі Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа Андрія Балюка у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя. Він відповів на численні коментарі глядачів про долю свого героя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напруга між Михайлом та Денисом зростає: що покажуть сьогодні у новій серії другого сезону Жіночий лікар. Нове життя

 

Новини по темі