Закулісні кадри з улюбленими героями: як знімали другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя: дивіться ексклюзивні фото зі зйомок другого сезону серіалу

З 2 вересня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна стартує другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя.

До своїх ролей повернуться Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. Також до касту приєдналися українська акторка театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нового лікаря УЗД — Оксану Кондратюк, та актор Сергій Кисіль, який виконав роль репродуктолога Олега Мельника.

В очікуванні прем'єри другого сезону Жіночий лікар. Нову життя пропонуємо подивитися, як проходила робота над продовженням улюбленого серіалу та публікуємо ексклюзивні кадри зі зйомок.

Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков
Артем Гвоздков

Нагадаємо, перший сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але він не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. Події другого сезону також розгортатимуться у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України.

Михайло Гончар продовжить приймати пацієнток і розв'язувати нові медичні кейси. Глядачі дізнаються, як складеться доля Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною. А також — чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою.

Як розгортатимуться долі героїв, дивіться у нових серіях Жіночого лікаря. Нове життя вже з 2 вересня о 20:00 на 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Нагрудний знімається зі своїм 6-місячним сином Євгеном у продовженні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Більше новин