Олексій Нагрудний знімається зі своїм 6-місячним сином Євгеном у продовженні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Маленький син Олексія Нагрудного знявся у новому сезоні серіалу Жіночий лікар – фото зі зйомок
FILM.UA

Маленький син Олексія Нагрудного знявся у новому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Поділитися:

Син актора Олексія Нагрудного, 6-місячний Євген знявся у продовженні популярного українського серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

2 вересня о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового сезону найпопулярнішого українського медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Події другого сезону розгортатимуться у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди направляють вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. У новому сезоні глядачі дізнаються, як складеться історія Юрія Сердюка, роль якого виконує Нагрудний.

Нагрудний розповів, як його син опинився на знімальному майданчику другого сезону серіалу та як пройшла спільна робота з малюком.

«Зазвичай ми не змішуємо особисту родину з телевізійною. Але так співпало, що в момент, коли у мене народився молодший син, у мого персонажа Сердюка теж народжується дитина. Тому і зʼявилась така ідея в шоуранерки Юлії Міщенко. Ми на сімейній нараді обговорили це питання, і ось вже пʼята знімальна зміна для синочка», – поділився актор.

Алексей Нагрудный
FILM.UA
Алексей Нагрудный
FILM.UA

Нагрудний також розповів про акторські амбіції свого старшого сина. Його син Олександр, за словами зіркового батька, раніше не дуже цікавився акторською професією, хоч почав зніматися у 8 років – вони разом зіграли у серіалі Різниця у віці. Але коли настав час обирати професію, син остаточно вирішив прокладати свій шлях у кіно та перейшов на другий курс навчання у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв.

«У дитинстві старший знімався зі мною кілька разів на прохання режисера та продюсерів. Його взагалі зйомки не дуже цікавили, а згодом різко захотілося», – поділився актор.

Нагрудного в кадрі з маленьким сином можна побачити у продовженні Жіночого лікаря.Нове життя вже з 2 вересня о 20:00 на 1+1 Україна.

Алексей Нагрудный
FILM.UA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор популярного серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Олексій Нагрудний вдруге став батьком (ексклюзивні фото)

Новини по темі