Що відбувається за кадром: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Сергій Кисіль показав, як запам'ятовує текст для ролі та насмішив Мережу

Жіночий лікар. Нове життя: Сергій Кисіль, який виконав роль Олега Мельника, насмішив Мережу відео зі зйомок

Український актор Сергій Кисіль відповів на запитання шанувальників про те, як зірки серіалу Жіночий лікар. Нове життя запам'ятовують тексти для своїх ролей, особливо з медичною термінологією.

Нагадаємо, на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя. У новому сезоні до касту приєднався Сергій Кисіль, який виконав роль репродуктолога Олега Мельника.

На своїй сторінці в Instagram він із гумором відповів на запитання шанувальників серіалу про те, як йому вдається запам'ятовувати текст для своєї ролі. У короткому відео він показав, як одна зі сцен серіалу виглядає у кадрі і поза кадром, і розсмішив Мережу. У ролику можна побачити, як Кисіль підглядає текст під час зйомок.

У коментарях фоловери сміються і зізнаються, що хотіли б побачити більше таких кумедних відео зі зйомок.

«Моя улюблена рубрика», «Більше таких відео», «Супер крута рубрика, дуже цікаво», «Ахахаха», «Клас!», - пишуть у коментарях до публікації актора.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа Андрія Балюка та відповів на коментарі глядачів.

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Святкуємо 8 місяців нашому солоденькому хлопчику»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олексій Нагрудний показав молодшого сина

Більше новин