Що відбувається за кадром: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Сергій Кисіль показав, як запам'ятовує текст для ролі та насмішив Мережу

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя: зірка серіалу показав, як запам'ятовує текст для ролі та насмішив Мережу

Жіночий лікар. Нове життя: Сергій Кисіль, який виконав роль Олега Мельника, насмішив Мережу відео зі зйомок

Поділитися:

Український актор Сергій Кисіль відповів на запитання шанувальників про те, як зірки серіалу Жіночий лікар. Нове життя запам'ятовують тексти для своїх ролей, особливо з медичною термінологією.

Нагадаємо, на 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00 транслюється другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків — Жіночий лікар. Нове життя. У новому сезоні до касту приєднався Сергій Кисіль, який виконав роль репродуктолога Олега Мельника.

На своїй сторінці в Instagram він із гумором відповів на запитання шанувальників серіалу про те, як йому вдається запам'ятовувати текст для своєї ролі. У короткому відео він показав, як одна зі сцен серіалу виглядає у кадрі і поза кадром, і розсмішив Мережу. У ролику можна побачити, як Кисіль підглядає текст під час зйомок.

У коментарях фоловери сміються і зізнаються, що хотіли б побачити більше таких кумедних відео зі зйомок.

«Моя улюблена рубрика», «Більше таких відео», «Супер крута рубрика, дуже цікаво», «Ахахаха», «Клас!», - пишуть у коментарях до публікації актора.

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа Андрія Балюка та відповів на коментарі глядачів.

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Святкуємо 8 місяців нашому солоденькому хлопчику»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олексій Нагрудний показав молодшого сина

Новини по темі