Травми на "Танцях з зірками": кому довелося робити операцію та довго відновлюватися

Кому з зірок не пощастило на шоу та вони травмувалися?

Вони танцюють так, що під їхніми ногами палає паркет: учасники "Танців з зірками" віддаються шоу на всі 200% та часом кружляють так, що втрачають рівновагу, падають та гублять своє здоров'я. Які були травми у зірок з різних сезонів? Розповіло "ЖВЛ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар захоплено прокоментувала спільний номер з Логаєм та Кареліною: "Це не під силу жодній з пар цього сезону" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці – це не тільки про естетичне задоволення, а ще й про шалену працю. Знаменитості, аби показати клас на паркеті й отримати заповітні 10 балів від суддів та голоси глядачів тренуються і днями, і ночами. Без травм не обходиться: деякі пошкодили кінцівки навіть не встигнувши вперше вийти на паркет.

1. Без травм в цьому сезоні не минулося: коли шоу ще навіть не почалося, Анастасія Оруджева встигла порвати зв'язки., однак це не зупинило актрису. В першому ефірі вона вийшла на паркет, але вже за лаштунками стало зрозуміло, що танець лише погіршив її стан. У неї виникли серйозні проблеми з коліном. Знадобилася операція, після якої лікарі заборонили зірці "Жіночого кварталу" брати участь у шоу.

Loading...

2. Понервуватися довелося й Ользі Харлан з Дмитром Дікусаром. За день до танців Дмитро сильно підвернув ногу, а слідом за ним, після невдалої підтримки, травмувалася й сама фехтувальниця. Лікарі радили зірці 3 тижні спокою для тіла, однак спортивна витримка не дала це зробити. Ольга продовжила боротьбу за кубок.

Loading...

3. Один із фаворитів суддів Костянтин Войтенко на одному з ефірів був на знеболювальних, бо не міг терпіти біль у спині. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Дмитро Дікусар у пост-шоу «Танців з зірками»: розмови про омріяне суддівство та омріяний кубок

4. Секс-символ сезону Артур Логай травмував ногу та перед прямим ефіром ніч провів у лікарні, де йому зашивали розсічення, проте він стійко переніс складнощі.

Loading...

Попри численні труднощі, Ольга Харлан, Костянтин Войтенко та Артур Логай все ж змогли отримати високі бали та тепер боротимуться у півфіналі! Дивіться цієї неділі о 21:00 на каналі 1+1!

5. Леся Нікітюк розучувала з партнером нові па, але так активно та самовіддано, що перед першим ефіром шоу у 2017 році травмувала ліву руку. На паркет вийшла з перебинтованою кінцівкою та ходила так два тижні, проте це не завадило їй посісти друге місце на проєкті. 

Loading...

6. В попередньому сезоні халепа сталася й з володарем третього місця Іраклієм Макацарією. Він невдало виконав підтримку своєї партнерки Яни Заєць та пошкодив шию, через що мав носити спеціальний медичний комір. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в одинадцятому ефірі (ВІДЕО)

7. Не пощастило й Славі Камінській: напередодні свого першого виступу співачка впала разом зі своїм партнером Ігорем Кузьменком. Після того падіння Слава дуже серйозно травмувала хребет, їй було важко навіть дихати. Зірка так і не змогла вийти на паркет, за що на другому ефірі її дискваліфікували. Вона повернулася в наступному сезоні проєкту уже разом із Дмитром Дікусаром, однак зізнавалася: спина непокоїть її досі, просто вона навчилася з цим жити.

Loading...

8. Свою дитячу мрію, танцювати, фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна втілила в 2020 році, коли стала учасницею головного шоу країни. Проте не змогла уникнути проблем: поки партнер співачки одужував від коронавірусу, Саніна на ген прогоні з Дмитром Дікусаром та Владом Ямою сильно травмувала ребро. Зірці навіть знадобилася медична допомога і справа мало не дійшла до операції. Вона плакала від болю, однак пообіцяла собі станцювати будь-що. Влад Яма теж не зміг уникнути травм: коли вони танцювали фьюжн, у ведучого щось тріснуло в руці. Після цього його забрала швидка. Довелося робити непросту операцію.

Loading...

9. Надю Дорофєєву на проєкті часто непокоїв біль у колінах. Минуло вже 4 роки, але він нагадує про себе і сьогодні. У неї залишилася тріщина менісків та раз в сезон співачці доводиться робити уколи.

Loading...

Більше новин