Катерина Кухар захоплено прокоментувала спільний номер з Логаєм та Кареліною: "Це не під силу жодній з пар цього сезону" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Катерина Кухар прокоментувала спільний номер із Артуром Логаєм та Анною Кареліною на Танцях з зірками

Катерина Кухар прокоментувала спільний номер із Артуром Логаєм та Анною Кареліною на одинадцятому ефірі "Танців з зірками"

Поділитися:

Суддя проекту «Танці із зірками» Катерина Кухар розповіла про підготовку до спільного виступу з Артуром Логаєм та Анною Кареліною. Насамперед прима-балерина зазначила:

«Найскладніше було узгодити графік. Тому що це був один із найбільш насичених тижнів у моєму житті».

«Ми з чоловіком, Олександром Стояновим, презентували відроджений Міжнародний балетний фестиваль імені Сержа Лифаря, який не проходив з 2008 року, для нас це була дуже важлива місія: для того, щоб діти не забували свою історію, пам'ятали та шанували традиції. Це був складний у реалізації проєкт, оскільки Київ зараз у червоній зоні з усіма обмеженнями. Окрім організаційних нюансів, ми також готували нову для нас зі Стояновим хореографію Лифаря», — розповіла Катерина Кухар.

Кухар Стоянов фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в одинадцятому ефірі (ВІДЕО)

Зважаючи на це, Катерина відзначила:

«Я вдячна Артуру та Анні за їхнє коректне ставлення, за терпіння та розуміння з їхнього боку. Вони великі молодці та професіонали. Анна Кареліна — неймовірно технічна та відчайдушна. Крім того, що Артур харизматичний, талановитий актор із дуже сильною енергетикою, яка заворожує глядача, він ще й дуже сильний чоловік, тому їм вдаються всі підтримки, які вони роблять із Анною».

Кухар Логай Кареліна

«Такі підтримки не під силу жодній парі з присутніх на паркеті цього сезону. Це ще один плюс у їхній багаж, це їхня фішка та родзинка, яка робить їх відмінними від інших».

Дивіться відео цього неймовірного виступу Катерини Кухар разом із Артуром Логаєм та Анною Кареліною:

Катерина Кухар була вражена, як багато пара працює і як викладається в день ефіру: «Артур з Анею дуже багато працюють, і я навіть не очікувала, наскільки багато. У нас у балеті, якщо увечері вистава, ми можемо робити, наприклад, урок класичного танцю, один прогін і потім уже виходимо на сцену. Іноді навіть на цьому прогоні ми можемо щось робити упівсили».

 «Я побачила, як вони викладаються у день ефіру. Ми розпочали репетицію о 10 ранку. І Артур намагався робити зі мною всі підтримки в такій кількості, що це просто на межі людських та фізичних можливостей. Артур мав найскладніше завдання в цьому ефірі. У нього було дві партнерки. І він мав і зі мною, і з Анною показати і підтримки, і танці, і пристрасть».

Нагадаємо, що фінал шоу "Танці з зірками" вже незабаром! Квитки на наступні прямі ефіри "Танців з зірками" все ще можна придбати! Просто натисніть на посилання.

Новини по темі