«Треба повертатися»: співак Positiff заявив про майбутній сольний концерт та повернення в шоубізнес

Positiff поділився особистими зізнаннями та розповів, що планує повертатися на сцену

Олексій Завгородній, тобто співак Positiff, який відомий своїми хітами та яскравими виступами нещодавно розповів про дві важливі новини, які зацікавили його шанувальників. Ними він ексклюзивно поділився в сюжеті ЖВЛ предаставляє у Сніданку з 1+1.

Артист розповів, що в його житті зараз відбувається багато цікавих подій. Він презентував нову пісню, що є дуже особистою для нього, адже в ній йдеться про кохання. Вона дуже символічною для співака, адже, як відомо, кілька місяців тому Positiff одружився з відомою танцівницею шоу Танці з зірками Юлією Сахневич.

«Ми вчора записали нову пісню, а завтра їдемо знімати кліп на неї. Навіть немає студійного запису, тобто ми будемо працювати над кліпом після його завершення», — розповідає співак. 

Positiff зізнався, що останнім часом був майже не активний у медійному просторі, але тепер планує відновлювати медійність, адже 7 грудня відбудеться його перший сольний концерт у Києві. За його словами, ця подія є дуже знаковою для артиста.

Цікавий факт, що анонс свого концерту Positiff зробив у креативному стилі — з цим йому допомогла його колишня партнерка по музичному дуету «Время и Стекло» Надя Дорофеєва.

Скриншот/ЖВЛ представляє

У ролику Надя Дорофеєва говорить голосом Олексія Завгороднього та повідомляє про майбутній концерт співака, а в кінці відео у кадрі з'являється і сам Positiff, який також зазначає про анонс сольного виступу. Цей відеоролик вже встиг зібрати шалену популярність в соціальних мережах.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це таке натхнення, що ти сяєш»: українська співачка Камалія розповіла про свою закоханість

Більше новин