«Треба повертатися»: співак Positiff заявив про майбутній сольний концерт та повернення в шоубізнес

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
 Positiff розповів про майбутній сольний концерт та повернення в шоубізнес
positiff/Instagram

Positiff поділився особистими зізнаннями та розповів, що планує повертатися на сцену

Поділитися:

Олексій Завгородній, тобто співак Positiff, який відомий своїми хітами та яскравими виступами нещодавно розповів про дві важливі новини, які зацікавили його шанувальників. Ними він ексклюзивно поділився в сюжеті ЖВЛ предаставляє у Сніданку з 1+1.

Артист розповів, що в його житті зараз відбувається багато цікавих подій. Він презентував нову пісню, що є дуже особистою для нього, адже в ній йдеться про кохання. Вона дуже символічною для співака, адже, як відомо, кілька місяців тому Positiff одружився з відомою танцівницею шоу Танці з зірками Юлією Сахневич.

«Ми вчора записали нову пісню, а завтра їдемо знімати кліп на неї. Навіть немає студійного запису, тобто ми будемо працювати над кліпом після його завершення», — розповідає співак. 

Positiff зізнався, що останнім часом був майже не активний у медійному просторі, але тепер планує відновлювати медійність, адже 7 грудня відбудеться його перший сольний концерт у Києві. За його словами, ця подія є дуже знаковою для артиста.

Цікавий факт, що анонс свого концерту Positiff зробив у креативному стилі — з цим йому допомогла його колишня партнерка по музичному дуету «Время и Стекло» Надя Дорофеєва.

Надя Дорофеєва
Скриншот/ЖВЛ представляє

У ролику Надя Дорофеєва говорить голосом Олексія Завгороднього та повідомляє про майбутній концерт співака, а в кінці відео у кадрі з'являється і сам Positiff, який також зазначає про анонс сольного виступу. Цей відеоролик вже встиг зібрати шалену популярність в соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це таке натхнення, що ти сяєш»: українська співачка Камалія розповіла про свою закоханість

Новини по темі