«Ніколи про це не говорила»: Селена Гомес зізналася, що не може мати дітей через проблеми зі здоров'ям

32-річна співачка Селена Гомес розповіла про безпліддя та зізналася, що ніколи не зможе мати дітей

Відома американська співачка Селена Гомес зізналася, що не зможе мати дітей через проблеми зі здоров'ям, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Вона повідомила, що страждає на безпліддя у відвертому інтерв'ю для видання Vanity Fair. 32-річна Гомес поділилася, що вагітність може стати надто ризикованою для її життя.

«Ніколи про це не говорила, але, на жаль, я не можу мати своїх дітей. У мене багато проблем за медичними показаннями, які можуть поставити під загрозу моє життя та життя дитини. Мені потрібно було пережити період горювання деякий час», - зізналася співачка.

Гомес зазначила, що в майбутньому все ж таки планує стати мамою і думає про усиновлення чи сурогатне материнство. Вона додала, що не впадає у відчай, адже її надихає історія її мами, яка також була вдочерена.

«Але як би там не було, я в непоганому становищі. Тому вважаю благословенням, що зустрічаються чудові люди, які надають допомогу із сурогатним материнством або ж дають можливість усиновити дитину, а для мене в цьому є великі можливості. Я дуже вдячна, що існує така можливість вибору для людей, які шалено хочуть стати мамами. А я одна з них. Я схвильована тим, як виглядатиме ця історія, адже вона трохи відрізнятиметься. Зрештою, мені байдуже. Це вже буде моїм. Це буде моя дитина», - додала вона.

Нагадаємо, у 2017 році Гомес повідомила, що через вовчак перенесла операцію з пересадки нирки.У 2020 році Гомес також діагностували біполярний розлад. В одному з інтерв'ю співачка зізнавалася, що вона, можливо, не зможе завагітніти через ліки, які приймає.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес із маленькою сестрою прийшли на захід в однакових вбраннях

Більше новин