«Ніколи про це не говорила»: Селена Гомес зізналася, що не може мати дітей через проблеми зі здоров'ям

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
32-річна Селена Гомес розповіла про безпліддя та пояснила, чому ніколи не зможе мати дітей
selenagomez/Instagram

32-річна співачка Селена Гомес розповіла про безпліддя та зізналася, що ніколи не зможе мати дітей

Поділитися:

Відома американська співачка Селена Гомес зізналася, що не зможе мати дітей через проблеми зі здоров'ям, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Вона повідомила, що страждає на безпліддя у відвертому інтерв'ю для видання Vanity Fair. 32-річна Гомес поділилася, що вагітність може стати надто ризикованою для її життя.

«Ніколи про це не говорила, але, на жаль, я не можу мати своїх дітей. У мене багато проблем за медичними показаннями, які можуть поставити під загрозу моє життя та життя дитини. Мені потрібно було пережити період горювання деякий час», - зізналася співачка.

Гомес зазначила, що в майбутньому все ж таки планує стати мамою і думає про усиновлення чи сурогатне материнство. Вона додала, що не впадає у відчай, адже її надихає історія її мами, яка також була вдочерена.

«Але як би там не було, я в непоганому становищі. Тому вважаю благословенням, що зустрічаються чудові люди, які надають допомогу із сурогатним материнством або ж дають можливість усиновити дитину, а для мене в цьому є великі можливості. Я дуже вдячна, що існує така можливість вибору для людей, які шалено хочуть стати мамами. А я одна з них. Я схвильована тим, як виглядатиме ця історія, адже вона трохи відрізнятиметься. Зрештою, мені байдуже. Це вже буде моїм. Це буде моя дитина», - додала вона.

Нагадаємо, у 2017 році Гомес повідомила, що через вовчак перенесла операцію з пересадки нирки.У 2020 році Гомес також діагностували біполярний розлад. В одному з інтерв'ю співачка зізнавалася, що вона, можливо, не зможе завагітніти через ліки, які приймає.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селена Гомес із маленькою сестрою прийшли на захід в однакових вбраннях

Новини по темі