«Абсолютно дивне відчуття»: актор та військовослужбовець Олексій Тритенко розповів про свою першу відпустку

Актор і військовослужбовець Олексій Тритенко зізнався, які емоції відчув під час своєї першої відпустки

Український актор Олексій Тритенко, який з перших днів повномасштабного російського вторгнення служить у ЗСУ, вперше за два з половиною роки з'явився на публіці, йдеться в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Тритенко з'явився на Одеському міжнародному кінофестивалі, який цього року проходить у Києві, та в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє розповів про службу.

«Я продовжую нести службу, комендантська рота, командування сил ТрО», - повідомив він.

Актор та військовослужбовець також розповів про свої емоції під час першої відпустки, коли його відпустили з фронту заради зйомок в одному з фільмів. Він зізнався, що відчув «дивні відчуття».

«Я заради цього пішов у відпустку. У мене була перша відпустка 15 днів з початку повномасштабного. Це абсолютно дивне відчуття. Тому що ти раптово розумієш зранку, що тобі нікуди не потрібно, і тут ти раптом сам собі командир, і це відповідально», - зазначив він.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вже брав участь у них»: зірка серіалу Обіцянка Богу Юрій Феліпенко розповів про службу в батальйоні Ахіллес і бойові дії

Більше новин