Перебувала за кордоном: Аліна Гросу вибачилася за публікацію відео з танцями у день удару по Охматдиту

Аліна Гросу відреагувала на хейт через танці в день масованої атаки по Україні та пояснила, що сталося

Українська співачка Аліна Гросу публічно вибачилася за те, що на її сторінці в Instagram було опубліковано веселе відео в день масованої атаки по Україні та трагедії в Охматдиті.

Команда артистки ексклюзивно у коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла, що у день трагедії вона перебувала за кордоном та через різні часові пояси заснула. Їй намагалися додзвонитися її близькі та друзі, а особливо переживали батьки. Як зазначила мати Гросу, вона сильно переживала через ситуацію і боялася, що з дочки «зроблять зрадницю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли тобі зраджують»: Аліна Гросу поділилася досвідом невдалих стосунків

Побачивши півсотні пропущених дзвінків та новини про жахливу трагедію, Гросу публічно вибачилася та оголосила, що всі зароблені кошти зі своїх виступів за кордоном вона направить на допомогу дітям з Охматдиту.

«Я хочу вибачитись, що опублікувала контент розважального характеру за кілька годин до трагедії і не прибрала його відразу. Я не приховую, що зараз перебуваю за кордоном, тут знімаюся, щоб мати змогу допомагати. І саме через різницю в часових поясах я заснула, новин ще не було, а в нас була ніч», - повідомила співачка.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Гросу зізналась, чи робила пластичні операції

Більше новин