Аліна Гросу зізналась, чи робила пластичні операції

Аліна Гросу розповіла, скільки пластичних операцій зробила | Зіркове життя | 1+1
@alina_grosu

«Я хотіла б народитися зовсім іншою».  

Поділитися:

Мережа не втомлюється обговорювати, якої неймовірної краси дівчина виросла з колишньої «маленької бджілки» — Аліни Гросу. Багато хто впевнений, що до її перевтілення доклав руку хірург, і не один. Чи справді її зовнішність змінили пластичні операції, співачка відверто відповіла на YouTube-каналі Люкс ФМ у рубриці Слава+. 

«Наблизьте камеру, я навіть можу вмитися. Вірять мені чи ні, але стане зрозуміло, що пластики не було. Мені вже смішно і нудно від подібних питань», — поділилась наболілим Аліна Гросу.

Ведучий зазначив, що найчастіше трапляються припущення про її ніс. Зірка відреагувала: 

Мене в дитинстві називали пекінесом і Майклом Джексоном. Нічого не змінилося.

«Як був у мене ніс маленький — такий він і залишився. Тільки тепер я фарбую його по-іншому і через це він здається меншим. Контурування візуально вирівнює його та робить акуратним. Я особисто і сама б хотіла, щоб мій ніс був більшим або принаймні довшим. Але я народилася саме з таким носом. Я така, яка є».

Інший привід для пліток — високі вилиці та витончена форма обличчя. Аліна розповіла, що й тут жодних втручань не було — лише її важка праця над своїм тілом. 

«Якщо подивитися на мене прямо, стає зрозуміло, що в мене залишилося таке ж гарне кругленьке обличчя. Все залежить від того, схудну я чи ні.

Мені доводиться дуже пильно стежити за собою, весь час триматися в формі.

Особливо, якщо є якийсь щільний концертний графік. Аби виглядати так, як я зараз, потрібно постійно ходити в зал, правильно харчуватися і влаштовувати розвантажувальні дні». 

За словами знаменитості, найбільше її дивують питання про ботокс. Адже це абсолютно нормально, що у 24 роки в неї немає зморшок — а отже, шкіра ідеальна навіть без ін’єкцій. 

Наостанок радіоведучий поцікавився, чи є в Гросу які-небудь комплекси стосовно її зовнішності. Відповідь виявилася неочікуваною: 

У мене купа комплексів.

«Мені б хотілося народитися абсолютно іншою — плоскою. Щоб не доводилося стежити за кожним зайвим шматочком шоколадки». 

Нагадаємо, що цього літа співачка стала дружиною. Подробицями свого пишного італійського весілля Аліна Гросу поділилася у програмі «Життя відомих людей»: 

Також читай інші новини про зірку:

1. Аліна Гросу з пікантним декольте позує для коханого (фото)

2. «Спочатку не була впевнена, що кохаю його», — Аліна Гросу про чоловіка

3. Чотири розкішні сукні: Якими були весільні вбрання Аліни Гросу

4. Павло Зібров на весіллі Аліни Гросу згадав про своє «срібне весілля»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі