З'явилася на публіці разом із чоловіком: стало відомо, за кого вийшла заміж Аліна Гросу

Аліна Гросу вийшла заміж за російського актора

Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час приховувала, за кого вийшла заміж, нарешті, розсекретила чоловіка, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

З'ясувалося, що Гросу одружена з російським актором і режисером Романом Полянським. Про це стало відомо після того, як пара з'явилася на вечірці під патронатом мера Нью-Йорка.

Знімками із заходу поділилася посол з прав людини та сталого розвитку в Економічній та соціальній раді ООН Сіма Каретна на своїй сторінці у Instagram. Вона також назвала Полянського «супутником життя» Гросу.

«Я рада привітати мегавідому та надзвичайно талановиту українську та європейську співачку та актрису Аліну Гросу з успішним представництвом української культури у Нью-Йорку сьогодні ввечері на заході мера. Дякуємо її чудовому супутнику життя і не менш відомому актору, і кінорежисеру Роману Полянському за підтримку, турботу та відданість», - написала Каретна у публікації.

Нагадаємо, до повномасштабної війни Гросу зустрічалася з Полянським, проте пізніше вони розійшлися. На початку 2024 року співачка несподівано оголосила про своє весілля, проте не повідомила, хто став її чоловіком.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не перебуває на жодних посадах»: у МЗС відреагували на новини про те, що Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку

Більше новин