Джаред Лето назвав війну проти України «проблемою» та висловив бажання виступити в Москві – українці відреагували у соцмережах

Українці гнівно відреагували на заяви Джареда Лето про війну проти України та його бажання виступити в РФ.

Американський актор і співак Джаред Лето викликав обурення українців на концерті в Сербії, коли назвав війну Росії проти України «проблемою», а також висловив бажання виступити в Москві та Санкт-Петербурзі, а також у Києві.

Під час концерту він заявив зі сцени, що відчуває «багато російської енергії» в залі і заявив, що планує повернутися з концертами в РФ після закінчення «проблем». Про це повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

У Міністерстві закордонних справ України відреагували на заяву Лето та наголосили, що його «відчуття російської енергії» є «образливим для тих, хто жертвує життям, захищаючи свободу».

«Відчуття російської енергії» Джареда Лето і його бажання виступати в Росії є образою для тих, хто жертвує життями, захищаючи свободу. Не може бути жодного умиротворення Росії, коли вона продовжує намагатися вирішити «проблему» самого існування України», - значиться в заяві дипломатичного відомства.

Заяви Лето викликали обурення і серед українських фанатів, які в соцмережах нагадали йому, що в Україні триває жорстока війна, розв'язана Росією, а не просто «проблема». У коментарях до його останніх публікацій в Instagram українці пропонують Лето відвідати українські міста, щоб особисто переконатися в тому, які «проблеми» приносять із собою на територію України російські окупанти.

«Ласкаво просимо в Бучу, Маріуполь. А після цього ви взагалі зможете дивитися росіянам в очі і захочете виступити для них у Росії?», «Тобто війну в Україні ви називаєте проблемою? Геноцид і тероризм цивільного населення вважається просто проблемою?», «У нас в Україні немає абстрактних «проблем». Росія напала на нашу країну», «Приїжджайте будь ласка в Україну, щоб відчути рівень цієї «проблеми», «Ласкаво просимо до Вовчанська, Джареде!», «Яка ганьба називати «проблемою» реальну війну і геноцид», «Смерті тисяч українців - це якась звичайна проблема і все?», «Яке розчарування», - пишуть у Мережі.

.

Джаред Лето не коментує свої заяви в соцмережах, а також закрив можливість коментувати свою останню публікацію. Як зазначило британське видання Metro, представники артиста відмовилися коментувати висловлювання Лето на запит журналістів.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На знак солідарності: Біллі Айліш, Мадонна та інші світові зірки, які піднімали на концертах український прапор

Більше новин