На знак солідарності: Біллі Айліш, Мадонна та інші світові зірки, які піднімали на концертах український прапор

Біллі Айліш, Мадонна та інші світові зірки, які піднімали на концертах український прапор - відео
Getty Images

Згадуємо, як Біллі Айліш, Мадонна, Maneskin та інші зірки розгортали український прапор на сцені

Поділитися:

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День прапора - одне з найважливіших національних свят, яке є символом національної єдності, гордості та незламності українського народу.

У День прапора згадуємо, хто зі світових зірок розгортав на сцені жовто-блакитний стяг після початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року на знак підтримки України.

Мадонна

Легендарна співачка Мадонна підтримала Україну на своєму концерті у Лондоні. Вона з'явилася на сцені із жовто-синім прапором на плечах.

Білли Айліш

Відома американська співачка Біллі Айліш неодноразово піднімала прапор України на своїх концертах у знак солідарності з українцями. Крім того, після початку повномасштабної війни Айліш присвятила українцям свою пісню Your Power і взяла участь у глобальній благодійній кампанії Stand Up For Ukraine.

Гаррі Стайлс

Популярний співак Гаррі Стайлс виконав з прапором України пісню Sign Of The Times на своєму концерті в Нью-Йорку. Під час виступу він узяв синьо-жовтий прапор у глядачки із зали.

Scorpions

Легендарний рок-гурт Scorpions регулярно підтримував Україну на своїх концертах. Так, наприклад, на концерті в Кракові під час виконання пісні Wind Of Change, в якій музиканти змінили слова на підтримку України, глядачі в залі розгорнули поруч зі сценою синьо-жовтий стяг.

Red Hot Chili Peppers

Відомий американський рок-гурт Red Hot Chili Peppers також підтримує Україну. Під час концерту в Майамі соліст Ентоні Кідіс з'явився на сцені з українським прапором і згодом фото з синьо-жовтим стягом було опубліковано на офіційній Instagram-сторінці гурту.

Imagine Dragons

Imagine Dragons регулярно підтримують Україну на своїх концертах. Так, напередодні музики знову підняли на концерті український прапор, який помітили у глядачки у залі. Зазначимо, що американська група є амбасадором UNITED24.

Yungblud

Британський рок-музикант Yungblud на концерті у Вені не лише з'явився на сцені з українським прапором на плечах, а й жорстко висловився на адресу диктатора Путіна.

Maneskin

Італійський гурт Maneskin також неодноразово висловлював підтримку українцям на своїх концертах. Так, під час виступу у Вероні фронтмен Даміано Давид взяв у фанатів синьо-жовтий прапор, а на фестивалі Coachella в Каліфорнії звернувся зі сцени з промовою про Україну та її боротьбу за свободу, жорстко висловившись про Путіна. Крім того, у кліпі на пісню Gasoline було показано кадри з українських міст, зруйнованих російськими окупантами.

Пол Маккартні

Один із засновників легендарного гурту The Beatles підтримує Україну з 2014 року. Після початку повномасштабної війни він з'явився із величезним синьо-жовтим прапором у руках на концерті у місті Спокан, штат Вашингтон. А потім знову з'явився з українським прапором під час свого виступу в Бостоні.

Зазначимо, завтра, у День незалежності 1+1 Україна покаже масштабне розслідування Акіма Галімова та виступи улюблених українських зірок. Крім того, 24 серпня о 20:00 відбудеться телепрем'єра стрічки по повісті Кузьми Скрябіна Я, Побєда і Берлін!

Зустрічайте День Незалежності України у компанії телеканалу 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можете долучитись і ви: українці готують Пироги Незалежності та діляться результатами у соцмережах — нова гастрономічна традиція, яка перетворюється на флешмоб

Новини по темі