"Я все ж вирішив забронювати цей день": Андрій Ісаєнко поділився, як планує святкувати день народження

Андрій Ісаєнко відзначає 38-й день народження: визначні фото актора

Андрій Ісаєнко — талановитий український актор театру та кіно, заслужений артист України, лавреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, а від 2008 року — актор Київського академічного театру драми й комедії на лівому березі Дніпра. Андрій Ісаєнко зіграв велику кількість ролей у театрі та кіно. А сьогодні, 22 липня він святкує день народження. Актору, який виконує головну роль у серіалі Жіночий лікар. Нове життя виповнюється 38 років. Ексклюзивно для ЖВЛ Представляє він поділився своїми планами та розповів, як саме планує провести цей особливий день.

За його словами, цьогоріч він все ж планує святкувати свій день народження і вже навіть дещо собі запланував.

"У цьому році я все ж таки вирішив забронювати цей день і ми з найближчими друзями поїдемо трохи відпочинемо, один день там, але я сподіваюсь — це буде дуже добре та весело", — розказав Андрій Ісаєнко спеціально для ЖВЛ Представляє.

Друзі, рідні та знайомі вітають актора в соцмережах, у тому числі й в Instagram. На спільних фоток з Андрієм Ісаєнком вони підписують свої побажання або пригадують спільні моменти.

isaenko_andrii/Instagram
isaenko_andrii/Instagram

Андрій Ісаєнко з сім'єю

isaenko_andrii/Instagram

Актор одружений на режисерці Олесі Моргунець. З нею він познайомився на пробах у дитячу виставу. У жовтні 2017 року у пари народилася донька Марія, її лагідно він називає Марусею. До речі, дівчинка також знімалася у серіалі Жіночий лікар. Нове життя, де виконала роль доньки головного героя Михайла Гончара.

isaenko_andrii/Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Виховуємо тендітну дівчинку»: зірка серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко показав кумедне фото з донькою

Андрій Ісаєнко в серіалі Жіночий лікар. Нове життя

Андрій Ісаєнко виконує одну з головним чоловічих ролей у серіалі Жіночий лікар. Нове життя — талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла.

За його словами, це одна з найуспішніших його ролей актора. Нагадаємо, що у травні 1+1 Україна спільно з FILM.UA Group розпочали зйомки вже 2 сезону цього популярного серіалу про медиків. Прем'єру можна буде побачити вже на початку нового телесезону на 1+1 Україна.

isaenko_andrii/Instagram

Андрій Ісаєнко поза знімальним майданчиком

Актор останнім часом почав все більше показувати свого життя в соцмережах, особливо в Instagram та продовжує радувати своїх підписників новими фото з різноманітних подій на яких йому вдавалось побувати. Остання з таких була — презентація другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на Одеському міжнародному фестивалі, яку він відвідав разом з дружиною.

isaenko_andrii/Instagram

Не забуває Андрій Ісаєнко і ділитись натхненними світлинами з Київського академічного театру драми й комедії на лівому березі Дніпра, де він також має змогу демонструвати свій акторський талант.

isaenko_andrii/Instagram

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Більше новин