«Виховуємо тендітну дівчинку»: зірка серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко показав кумедне фото з донькою

Жіночий лікар. Нове життя
Зірка серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко показав кумедне фото з донькою

Зірка серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко опублікував кумедне фото з 6-річною донькою

Поділитися:

Український актор, зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Андрій Ісаєнко поділився новим фото зі своєю 6-річною дочкою Марією.

Він опублікував кумедний знімок у сторіс в Instagram.

«Вважаю, що виховуємо добру та тендітну дівчинку», - підписав сімейний кадр Ісаєнко.

Андрій Ісаєнко

Фото: isaenko_andrii/Instagram

Зазначимо, актор одружений на режисерці Олесі Моргунець, з якою познайомився на пробах у дитячу виставу. У жовтні 2017 року у пари народилася донька Марія. Дівчинка також знімалася у серіалі Жіночий лікар. Нове життя, де виконала роль доньки головного героя Михайла Гончара.

Нагадаємо, у травні 1+1 Україна спільно з FILM.UA Group розпочали зйомки продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя. Прем'єру можна буде побачити вже на початку нового телесезону на 1+1 Україна.

До своїх ролей повернуться Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. Крім того, у другому сезоні на глядачів чекають і нові герої. Раніше в ефірі Сніданку з 1+1 розповіли, хто з українських акторок доєднався до касту улюбленого медичного серіалу українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сцени в ліжку»: Тарас Цимбалюк заінтригував кадрами з Андрієм Ісаєнком на зйомках серіалу Жіночий лікар

Новини по темі