Виступ Шер та дебют Кейт Мосс із дочкою: як пройшло перше за шість років шоу Victoria's Secret

На шоу Victoria's Secret виступила співачка Шер та дебютувала супермодель Кейт Мосс – розповідаємо, як пройшов легендарний показ, який повернувся після шестирічної перерви.

У середу, 16 жовтня, у Нью-Йорку відгриміло феєричне шоу Victoria's Secret, яке повернулося після шестирічної перерви. Про це повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Грандіозний показ відкрила тайська співачка Лаліса Монобан та американська супермодель палестино-голландського походження Джіджі Хадід. У показі взяли участь знамениті супермоделі та «ангели» Victoria's Secret, включаючи Адріану Ліму та Даутцен Крус, Беллу Хадід та багатьох інших.

Крім того, у шоу вперше дебютувала легендарна британська супермодель, 50-річна Кейт Мосс, яка з'явилася на подіумі у чорній білизні та прозорій сукні-накидці. Цікаво, що компанію їй склала її 22-річна дочка Ліла.

На шоу також виступила відома співачка Шер. 78-річна артистка вразила публіку виконанням свого культового хіта 1998 Strong Enough.

Як зазначили у Victoria's Secret, цього року шоу було присвячене не лише інклюзивності, а й віковому розмаїттю. Так, на подіумі з'явилися моделі plus-size, трансгендерні моделі та представниці індустрії різного віку – зокрема, 50-річні Мосс та Тайра Бенкс та 56-річна Карла Бруні.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська модель Белла Хадід: "Я стою на боці кожної людини, яку торкнулася ця війна, і безневинних людей, чиї життя назавжди змінилися"

Більше новин