Американська модель Белла Хадід: "Я стою на боці кожної людини, яку торкнулася ця війна, і безневинних людей, чиї життя назавжди змінилися"

Белла Хадід підтримала Україну та одягла футболку у кольорах прапора України
Instagram/bellahadid

Белла Хадід виклала фото у синьо-жовтій футболці.

Поділитися:

Американська модель Белла Хадід одягла футболку з українським прапором від бренду Balenciaga у знак підтримки українців у російсько-українській війні. Вона також зазначила, що пожертвує гроші організаціям, які надають будь-яку допомогу, включно з медичною та притулок українцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарна психотерапевтка Едіт Ева Егер, яка вижила в концтаборі Аушвіц звернулася до українців зі словами підтримки

Модель розповіла, що захоплюється своїми українськими колегами, які працюють разом з нею у Європі, далеко від рідних місць та переживають біль війни:

Цей тиждень дійсно показав мені силу і наполегливість людей, які мене оточують, які переживають справжній жах. Почути їхні історії та емоції — це жахливо, і я всім серцем підтримую їх. Я підтримую кожну людину, яка постраждала від цієї війни. Життя невинних людей назавжди змінилося від рук «влади».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опра Вінфрі: "Смертельна атака на українців, яка поєднується з відкритими обіймами польського народу хвилювала моє серце весь тиждень"

Хадід зазначила, що пожертвує всі свої доходи від Тижня моди організаціям, які надають допомогу, притулок і медичну допомогу українцям, а також не зупиниться підтримувати палестинський народ і землю, адже сама має палестинське походжння. Сестра Белли Джіджі Хадід сказала:

«Наші очі й серця мають бути відкриті для будь-якої людської несправедливості. Вважаймо один одного братами й сестрами, поза політикою, поза расою, поза релігією. Зрештою, невинні життя платять за війну, а не за лідерів».

Нагадаємо, що модний дім Balenciaga підтримав Україну: презентація нової колекції одягу присвячена українським біженцям. Белла Хадід була моделлю на цьому показі.  

Новини по темі