В ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ Представляє: Олександр Пономарьов зізнався, чи зайняте його серце

Олександр Пономарьов вперше розповів про свою кохану

Український співак Олександр Пономарьов, який вважає за краще не говорити публічно про своє особисте життя, в ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 зізнався, чи зайняте його серце.

Пономарьов спростував численні чутки про свій «роман» з Марією Яремчук та про те, що він нібито став батьком її дитини. Він посміявся з цих чуток і додав, що у його житті справді є кохана жінка, але це зовсім не Яремчук.

Як зізнається Пономарьов, кохана, друзі та пес допомагають йому витримувати шалений ритм гастролей, у ході яких він разом із колегами збирає кошти для ЗСУ.

«Тільки приїхав із концерту у Східниці, багато грошей зібрали для ЗСУ. Понад 5 млн гривень за один вечір. Я, якщо чесно, ніколи в житті не їздив стільки, скільки зараз. Я хочу бути корисним своїй країні», - поділився співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У кожного своя дорога»: Олександр Пономарьов уперше прокоментував камінг-аут доньки

За словами Пономарьова, зібрані кошти допомагають йому психологічно триматися під час повномасштабної війни.

«Вони на концерт приходять із одними очима, а виходять із іншими. Коли збираємо донати від наших українців і купуємо те, що замовляють наші хлопці та дівчата, ми так радіємо, наче це собі. Я без цього не зміг би», - повідомив він.

Зазначимо, сьогодні, 9 серпня, Пономарьов відзначає свій день народження – йому виповнюється 51 рік. У розмові з ЖВЛ Представляє він розповів, як відзначатиме свято:

«Думаю, що приїду додому та зберемося з друзями на дачі. Це невелике моє особисте свято», - розповів співак.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

Більше новин